Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: nativii Vărsător caută să facă o impresie bună partenerului, posibil să veniți cu ideea unei călătorii, mutări împreună, să concepeți un copil etc.

Faza de Lună Nouă de luni, din 3 iunie, aduce un surplus de energie, care poate să șteargă pentru o perioadă toate neplăcerile din ultima vreme. Pentru voi intervalul analizat aduce un restart emoțional, veți avea mai multă grijă de voi, primiți vești bune din partea copiilor, se leagă lucrurile la serviciu, vi se aprobă o cerere etc.

Acolo unde relațiile nu mai merg, opoziția Marte-Saturn retrograd, de pe axa psihicului, poate să aducă un nou început după o ceartă, conștientizând unde ați greșit în raport cu celălalt. Dacă desfășurați o activitate creativă, atunci contextul astral vă aduce multă inspirație, creativitate, energie, încredere în ceea ce faceți, ieșind în public cu o idee nouă, ce va fi apreciată la scară largă, plus că vă va aduce bani.

Acest trend ascensional se amplifică din 9 iunie, când Venus ajunge în Gemeni, oferindu-vă alte opțiuni de a vă manifesta dragostea. Sinceritatea voastră în această perioadă este la cote maxime, uneori poate fi resimțită de către cei din jur sub formă de amenințare/ agresiune, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la modul în care vă manifestați trăirile.

Pe 4 iunie, Mercur intră în Rac, unde va sta până pe 27 iunie, oferindu-vă încredere în forțele voastre pe partea profesională. Mulți Vărsători în următoarele 3 săptămâni vor avea unele probleme la serviciu, tocmai pentru a se orienta către alte activități, posibil pentru a vă pune un talent în valoare. Important este să aveți încredere în voi, să știți ce vă doriți de la viață, doar așa Universul vă va susține, îndepărtând din viața voastră aceste obstacole profesionale.

Pe partea de sănătate se observă mai mult o stare de depresie, generată de toate refuzurile înregistrate în ultimele luni. De la această oboseală psihică încep să apară dureri de spate, de picioare, probleme cu stomacul/ inima/ colonul, căderi nervoase, epilepsie/ atacuri de panică. Fac excepție de la aceste cazuri Vărsătorii care în principiu au început să caute de suflet, de legătura lor cu Divinitatea încă de acum 5-7 ani.

Dacă încă nu aveți încredere în voi, rugăciunea, meditația, discuțiile cu persoanele abilitate vă pot ajuta să treceți peste aceste blocaje, care se observă a fi psihice.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.