Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: ziua de luni îi surprinde pe nativii Pești făcând planuri legate de renovări, de achiziție a unei locuințe, de a vinde un bun ce a fost de folos prin casă.

Sunt șanse mari ca o rudă să vă ajute să puneți în practică aceste planuri, ceea ce o să vă surprindă. Dacă încă nu ați cunoscut rudele partenerului, atunci se pare că această săptămână vă pregătește pentru momentul mult așteptat, cel mai probabil un eveniment va favoriza această întâlnire. Cert este că o să aveți parte de vești bune, legate de casă, familie, copii, care o să vă aducă satisfacții.

Din 4 iunie, Mercur ajunge în casa iubirii, unde se va alătura lui Marte, Nodul Nord și Lunii, ceea ce va amplifica dorința de a discuta serios cu partenerul despre viitor, de a rezolva o dilemă ce a apărut în ultimele săptămâni.

Mercur aduce și atracție psihică, favorizează întâlnirile, iar alături de karma pazitivă, predispune până pe 27 iunie, când va părăsi semnul Rac, la a vă îndrăgosti, a da curs unei relații. Dacă aveți copii, atunci o să fie necesar să comunicați cu aceștia despre unele probleme financiare prin care treceți, posibil aceștia să dorească ceva extravagant în vacanța de vară.

Din 9 iunie, Venus intră în casa sufletului, din această poziție începe să pună în ordine gândurile voastre legate de viață, casă, destin etc.

Peștii se vor vedea puși în situații noi, legate de responsabilitățile asumate față de partener, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Pe partea de sănătate, săptămâna poate să aducă unele probleme din trecut legate de respirație, aparat digestiv etc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.