Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: ziua de luni îi surprinde pe nativii Pești făcând planuri legate de renovări, de achiziție a unei locuințe, de a vinde un bun ce a fost de folos prin casă.

Sunt șanse mari ca o rudă să vă ajute să puneți în practică aceste planuri, ceea ce o să vă surprindă. Dacă încă nu ați cunoscut rudele partenerului, atunci se pare că această săptămână vă pregătește pentru momentul mult așteptat, cel mai probabil un eveniment va favoriza această întâlnire. Cert este că o să aveți parte de vești bune, legate de casă, familie, copii, care o să vă aducă satisfacții.

Din 4 iunie, Mercur ajunge în casa iubirii, unde se va alătura lui Marte, Nodul Nord și Lunii, ceea ce va amplifica dorința de a discuta serios cu partenerul despre viitor, de a rezolva o dilemă ce a apărut în ultimele săptămâni.

Loading...

Mercur aduce și atracție psihică, favorizează întâlnirile, iar alături de karma pazitivă, predispune până pe 27 iunie, când va părăsi semnul Rac, la a vă îndrăgosti, a da curs unei relații. Dacă aveți copii, atunci o să fie necesar să comunicați cu aceștia despre unele probleme financiare prin care treceți, posibil aceștia să dorească ceva extravagant în vacanța de vară.

Din 9 iunie, Venus intră în casa sufletului, din această poziție începe să pună în ordine gândurile voastre legate de viață, casă, destin etc.

Peștii se vor vedea puși în situații noi, legate de responsabilitățile asumate față de partener, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Pe partea de sănătate, săptămâna poate să aducă unele probleme din trecut legate de respirație, aparat digestiv etc.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.