Horoscop saptamanal 3-9 Februarie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec sunt destul de bulversati in perioada 3-9 februarie, avand Luna Neagra in conjunctie cu Ascendentul

Luna Neagră a intrat în zodia Berbec pe 27 ianuarie, dar această săptămână este una dintre cele mai dificile, efectele se resimt foarte puternic. Nativii încă nu sunt obișnuiți cu efectele acesteia și astrologul ZODIACOOL le poate recomandă să își amintească de perioada martie - octombrie 2011, atunci când a avut loc o altă trecere a Lunii Negre prin semnul lor și să încerce să folosească acea experiență. Nativul devine nemulțumit mai ales de sine și consideră, de cele mai multe ori în mod eronat, că cei din jur nu îl apreciază suficient.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este ca nativul Berbec să nu își manifeste aceste nemulțumiri de sine față de persoanele cu care împarte căminul și să le reproșeze lipsa de apreciere pentru că e posibil să își deterioreze niște relații absolut gratuit, starea de nemulțumire fiind doar o ispită, un efect al trecerii Lunii Negre prin zodia Berbec. Este bine să îl folosească pe Saturn pe care îl au la locul de muncă, să se dedice responsabilităților profesionale.

Horoscop saptamanal Berbec cariera

Nativii să țină cont că Luna Neagră le dă putere, și mai ales un fermec irezistibil pe care dacă îl folosesc într-o manieră decentă, fac din nativ o persoană care poate realiza lucruri ce altădată păreau imposibile. Realizările profesionale din această perioadă sunt cele care vin să îmbunătățească starea nativului Berbec și vin să îi mai diminueze din nemulțumirea de sine, se bucură că măcar acolo la serviciu sunt apreciați.

Horoscop saptamanal Berbec bani

Problema banilor este rezolvată de niște sume care vin de la locul de muncă. Pot fi măriri de salariu, noi contracte, premieri, un nou loc de muncă mai bine plătit sau pur și simplu plăți restante.

Horoscop saptamanal sanatate

Din punct de vedere al sănătății, este posibil să se cronicizeze niște probleme la nivelul tălpii picioarelor, posibil luxații, reumatism, probleme la nivelul unghiilor, bătături. Orice ține de laba piciorului este posibil să se cronicizează și atunci sfatul astrologului ZODIACOOL este să aibă un pic mai multă atenție!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.