Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in intervalul 03-09 august, nativii Varsator prefera linistea

Nativii Vărsător sunt mai puțin comunicativi decât au fost vreodată. Au impresia că au spus odată, mai demult, ceva greșit.

Au intrat acum într-o zonă de tăcere care să ceară din partea celor din jur asigurarea că, de fapt, nu e mare lucru și că nu au supărat pe nimeni.

Nativii primesc o veste bună în ceea ce privește banii, mai ales în prima parte a săptămânii. Apar premisele unei înțelegeri cu partenerii pentru niște fonduri comune, cel puțin acelea care privesc relațiile de afaceri.

Când este vorba de casă și de familie, banii nativilor și banii partenerilor de viață sunt totuna. Valorile se pun în comun, pentru folosul comun și spre liniștea nativului, care se pare că nu era prea sigur pe propriile-i fonduri.

Viața romantică îi ține pe acești nativi în viață. Sunt într-o armonie cu persoana iubită mai ceva ca-n prima zi. Există un echilibru între nativi și partenerii acestora.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!