Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in intervalul 03-09 august, nativii Taur au parte de impliniri profesionale

În această perioadă, o parte dintre nativii Taur au fost nevoiți să renunțe la o călătorie. Au dorit să plece alături de un grup de prieteni, dar împrejurările au făcut imposibilă această călătorie.

O altă parte a nativilor care doreau să învețe, să urmeze cursurile unei școli care pentru ei însemna un real progres, au fost nevoiți să amâne.

Astrologul zodiacool.ro dorește să vă asigure că nu este vorba de o renunțare, ci numai de un răgaz pentru a vă analiza demersul. Ați uitat ceva, ați greșit undeva și acum aveți ocazia să îndreptați, pentru ca în toamnă să puteți porni înainte cu toată viteza.

Nativii Taur au început săptămâna 03-09 august cu o împlinire în zona profesională. Nu a fost simplu, nativii și-au pus toată voința și toată inventivitatea în această realizare. Aspectul mai poate însemna o eliberare de niște restricții puțin absurde.

Financiar, atenție la data de 4 august, când vi se indică o posibilitate de a câștiga bani, cu muncă, dar cu o așezare pe drumul vieții care face oricum mai facil orice demers, accentuând acele calități de care aveți nevoie.

Viața romantică poate fi legată și aceasta de data de 4 august, când Venus face conjuncție cu sensul vieții și când nativii au confirmarea că lângă ei se află o persoană pe care se pot baza.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la micile accidente legate de zona capului.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!