Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion au o saptamana 03-09 august cu deplasari

Nativii Scorpion au o săptămână de deplasări, în special legate de activitatea profesională. Scurtele deplasări se pot transforma în călătorii mai lungi.

Atenție pe unde mergeți, să nu rămâneți blocați undeva și călătoria să se lungească mai mult decât limita suportabilității. Dar rezultateale profesionale vor fi pe măsura efortului depus.

Este bine, după astrologul zodiacool.ro, ca nativii să nu se bazeze pe banii personali. Fie cheltuielile sunt mai mari decât își pot permite, fie banii proprii au suferit ajustări și nativii au ajuns să apeleze la banii familiei sau la credite.

Viața romantică se desfășoară exploziv, fără ca o zi să semene cu alta. Totul este o surpriză și o evadare din rutină. Mai puțin romantism, mai mult provocare și elemente de șoc, dar totul cu iubire și armonie. Așa-zisa „dragoste cu năbădâi”.

Sănătatea este destul de delicată, pentru că există în horoscopul nativilor Scorpion predispoziție către intervenții sau accidente. Nativii să fie atenți la drumurile mici și dese.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!