Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in intervalul 03-09 august, nativii Sagetator sunt neincrezatori

Cuvântul de ordine al nativilor Săgetător din săptămîna 03-09 august este îndoiala! Se îndoiesc de iubirea lor, se îndoiesc de acele lucruri care îi pasionează. Nu mai știu ce vor și ce nu.

Dar cel mai mult se îndoiesc de ei și, din această neîncredere în propriile calități, vine neîncrederea în cei din jur.

Banii sunt o problemă. În ultima vreme nativii au întâmpinat piedici, fie în încasarea unor sume cuvenite pentru o activitate pe care au desfășurat-o, fie din cauza lor înșile, care au cam redus motoarele.

Nu s-au mai agitat pentru activitatea care le asigura veniturile și consecințele nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, cei mai mulți bani vin din activitățile profesionale și nativii ar trebui să-și reconsidere puțin atitudinea.

Cel mai afectat domeniu al existenței nativilor Săgetător este acela al pasiunii. Sunt mai multe ipoteze de luat în calcul.

Una este aceea că persoana iubită a observat sau mai degrabă a simțit ezitarea nativului și relația a căpătat tensiuni suplimentare.

Pe de altă parte, este posibil ca nativii să fi dorit să plece într-o vacanță, chiar cu persoana iubită, și situația financiară să nu le fi permis sau cheltuiala fi fost peste posibilități.

Din punct de vedere al sănătății, se pot produce spasme musculare sau ieșiri nervoase necontrolate. 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!