Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in intervalul 03-09 august, nativii Rac sunt intr-o dilema

Pe nativii Rac, săptămâna îi găsește într-o dilemă pe care doresc să o descifreze. Există ceva care este ținut secret de prieteni, și nativii sunt dornici să afle care este motivul pentru care li se ascunde ceva.

Poate fi ceva legat de o sumă de bani sau de alt obiect de valoare. Chestiunile acestea sunt extrem de delicat de lămurit între prieteni.

Nativii sunt destul de îngrijorați de un contract care se pare că nu este ceea ce ar fi dorit nativul să fie. Este inițiativa lui, dar contractual are tot felul de rămâneri în urmă, de piedici în derulare.

Dar perioada cere revizuirea contractului, pentru că există niște omisiuni.

Banii sunt bine aspectați cu toate acele tensuni care se produc în echipa de lucru a nativilor sau într-un grup de prieteni cu care au probleme.

Soarele este în casa banilor și, mai devreme sau mai târziu, dar în cursul acestei săptămâni, lucrurile capătă o întorsătură bună.

Viața romantică este pusă în planul doi de problemele profesionale. Relația cu partenerul de cuplu este orientată mai mult pe trecut decât pe prezent și pe viitor.

Dacă nativii au avut probleme de sănătate, acestea cunosc o ameliorare.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!