Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 03-09 august, sunt putin ingrijorati

În săptămâna 03-09 august, nativii Berbec au energie deoarece planeta Marte, care îi guvernează, este la ea acasă. Este poate prea multă energie, pe care nativii Berbec nu au cum să o consume. În jurul lor, lucrurile par că stau în loc și acest lucru le dă o stare de insatisfacție.

Viața profesională, care până acum a promis transformări radicale, este într-o stagnare totală. Speranțele au fost mari, nativii trăind o a doua șansă.

Astrologul zodiacool.ro este de părere că nu este vorba de un abandon, nativii nu sunt uitați. Este o perioadă în care trebuie să analizeze ce s-a schimbat, care sunt acele lucruri la care ei înșiși trebuie să renunțe. Efectiv, să pregătească terenul pentru toamna târzie în care lucrurile se vor pune din nou în mișcare.

Banii vin din activități noi, deci nativii trebuie să înceapă să se obișnuiască cu noutatea din viața lor profesională. Se pare că acesta le asigură existența.

Viața romantică a nativilor Berbec este activă și de-a dreptul pasională. Au o poftă de viață nestăvilită, care se proiectează în viața de cuplu și animă relația.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite. Relaxarea de la serviciu chiar a reușit să amelioreze unele stări ușoare de disconfort.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!