Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in intervalul 03-09 august, toti nativii sunt tensionati

Acesta este  momentul în care luna august își intră în drepturi!

Am hotărât că luna august este perioada din acest an de care trebuie să ne bucurăm din plin. În săptămâna 03-09 august, începe acest lucru.

Doar cei prinși în tot felul de obligații sociale sau la locul de muncă sunt tare nemulțumiți, cu atât mai mult cu cât văd lume care se bucură în jurul lor.

Săptămâna nu este, însă, una presărată de bucurii și de armonie. Nativii au destule provocări de întâmpinat. Mare atenție la trafic! Toată lumea este tensionată.

Cele mai armonioase aspecte sunt cele legate de cupluri. Partenerii zburdă ca doi adolescenți, fără să le pese ce se întâmplă în jur, sau poate nici nu observă mare lucru.

Redresarea economică începe să dea semne că se poate. Economia lumii nu este specialitatea astrologului zodiacool.ro, dar, astrologic vorbind, există în această săptămână semne că lucrurile nu sunt atât de negre pe cât ne-am speriat. Sunt un gri deschis, cu o dungă roz.

Totuși, există o stare de tensiune. De ce? Pentru că oamenii, atunci când le este luată libertatea sau le sunt luate mici bucățele din aceasta, se simt tensionați.

Cuplurile au momente armonioase. Poate este cel mai bun lucru care se întrevede pe harta perioadei analizate. Îndrăgostiții comunică, se bucură unul de celălalt.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!