Horoscop saptamanal 2 - 8 Noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii Taur, in intervalul 2 - 8 noiembrie vor avea castiguri financiare fara sa depuna prea multe eforturi

La început, nativii zodiei Taur se simt în largul lor. Născuți sub semn venusian, nativii au în sânge dragostea, atracția. Luna Neagră aduce un plus pe această direcție. Și nativii sunt convinși că li se datorează.

Numai că începutul este mirific, după o vreme încep conștientizările. Din atracție se ajunge la obsesie, de la obsesie până la o nemulțumire totală de sine mai este doar un pas.

Pentru acești nativi, de o vreme, banii sunt un scop în sine. Și vin către ei fără să facă eforturi deosebite. Pe de altă parte, există vizavi de ei posibilitatea unui câștig sustenabil.

O activitate pe termen lung care deocamdată este cumva opusă celor ce face acum nativul pentru câștigul din fiecare zi.

În dragoste ar fi foarte bine, dar nativii au de menținut echilibrul. Trebuie să vadă exact unde se oprește dragostea și începe ispita.

Totul începe cu fluturași în stomac, cu dorința de a întâlni „acea” persoană care să îl facă fericit.

În cazul cuplurilor stabile, încep dorințe secrete, manifestări duioase, efortul de a fi cât mai atrăgător cu putință. După care dorințele se amplifică și dacă partenerul nu ține pasul, se lasă cu nemulțumiri.

Întreg sistemul nervos este afectat, de aceea astrologul zodiacool.ro recomandă liniște și autocontrol.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 2 – 8 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!