Horoscop saptamanal 2 - 8 Noiembrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 2 - 8 noiembrie sunt visatori, cu capul in nori, dar lor le place acest mister

Nici nu știe astrologul zodiacool.ro cum să înceapă analiza pentru nativii din zodia Pești: sunt în al nouălea cer sau sunt cu capul în nori?

M-am hotărât: sunt în al nouălea cer pentru că sunt cu capul în nori… sau sunt cu capul în nori pentru că sunt în al nouălea cer… iar m-am încurcat. De, cam așa sunt.

Neptun, planeta lor guvernatoare, planeta visării și a idealurilor este retrogradă în domeniul lor, al nativilor Pești.

Nativii nu prea știu ce vor, dar le convine de minune pentru că lasă loc fanteziei.

Nativii Pești se pot plânge de un blocaj când vine vorba de bani. Indiferent cât efort fac nativii, banii sunt foarte greu de obținut.

Dar este bine că au ajutor chiar în această perioadă de la parteneri, care vin cu un aport financiar într-o afacere și din tranzacții succesive, din activități comerciale, nativul se poate liniști pentru o perioadă că au niște beneficii.

Nu se pot spune foarte multe lucruri pentru partea sentimentală a vieții. Nativii care se află într-o relație merg înainte în această formulă. Aceia care sunt singuri poate că mai au de așteptat până să simtă fluturi în stomac.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite în această perioadă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 2 – 8 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!