Horoscop saptamanal 2 - 8 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Saptamana 2 - 8 noiembrie este o saptamana armonioasa, se comunica bine si se iubeste mult

La prima vedere harta astrală a săptămânii 2-8 noiembrie este o hartă bună. Nu promite minuni, dar nici nu avem sincope.

Din prima zi a perioadei, Mercur își reia mișcarea directă și comunicarea cu tot ce înseamnă relații, își reia un flux cât decât normal.

Mai ales că aceasta are loc în zodia Balanță, este făcut ca și mintea și cuvântul să între în armonie, unul cu celălalt. Pot să se armonizeze între ele gândurile noastre, ale tuturor.

Pentru că plutim într-o mare de energie, unde fiecare gând este perceput la nivel extrasenzorial de fiecare dintre noi. Pe scurt, ne liniștim un pic.

Banii vin cât să ne permită mici plăceri. Deci e bine. Se pare că banii nu sunt țintiți către anumite pături sociale și nu sunt câștigați cu precădere dintr-o activitate anume.

Interesant este în dragoste. Sunt zodii care iubesc cu patimă, zodii care se atașează de cineva anume, zodii care iubesc necondiționat.

Astrologul zodiacool.ro nu este de părere că atașamentul este cea mai bună soluție, dacă nu este dublat de iubire și asezonat cu pasiune. Vom vedea în analiza pe zodii care sunt acelea care pătimesc, care iubesc și care câștigă în spirit.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!