Horoscop saptamanal 2-8 Martie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativilor Capricorn, in perioada 2-8 martie, le trec prin minte tot felul de ganduri

Începutul primăverii nu a reușit să relaxeze nativii Capricorn, sunt chitiți pe muncă, analiză, curățenie. De obicei, nativii Capricorn sunt niște taciturni. Tac pentru că nu le place vorba multă. Dacă au ceva de spus, cântăresc bine și vorbesc la concret.

Horoscop saptamanal Capricorn familie

În casă, familie, au tot felul de probleme. Intervin discuții și dacă se întreabă la un moment dat de unde au pornit, nici unul dintre combatanți nu știe exact. Sunt ispite. Ispita de a dori mai mult de la cei din jur, în special de la cei cu care împarte căminul. Ispita de a le fi teamă că au fost trădați. Ispita de a trăda ei înșiși!

Dar aceste influențe primite de la Luna Neagră aflată în domeniul căminului, le stăpânesc cel mai bine nativii Capricorn! Au un fel de a gândi: ce trebuie, cum trebue, cât și când. Având aceste repere, nativii nu se lasă ușor cuprinși de emoții negative, dimpotrivă, pot acumula energie pe care să o foloseacă în casă și familie.

Horoscop saptamanal Capricorn dragoste

Viața romantică se animă începând cu data de 5 martie, când Venus intră în domeniul pasiunilor! Începe un fel de dans al îndrăgostiților care au pentru câteva zile sentimentul că zboară alături de persoana iubită. O conjuncție Venus-Uranus duce nativii către astfel de emoții și trăiri.

Horoscop saptamanal Capricorn sanatate

Sănătatea poate să fie afectată, chiar dacă este vorba numai de o stare mai proastă, în zilele de 2,3 și 4 martie. Dar principala problemă este zona labei piciorului. Poate fi vorba numai de un pantof care vă roade, așa, dintr-o dată! Și asta înseamnă că nativii Capricorn nu au folosit un ton potrivit când au avut ceva de spus.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.