Horoscop saptamanal 2-8 Martie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: in saptamana 2-8 martie, cel mai mult si mai mult ne preocupa ceea ce iubim

Familia, părinții, casa, strada pe care am copilărit, patria, tot ce ne leagă de rădăcini este în centrul preocupărilor noastre. Înconjurăm cu căldură și generozitate toate acestea. Există și un revers: pentru aceia către care se îndreaptă dragostea noastră, tocmai aceia sunt cei pentru care la rândul nostru suntem centru universului.

Horoscop saptamanal previziuni

Mai sunt de luat în seamă pasiunile, munca de analiză și migală pe care o desfășurăm penru a ne pune în valoare operele. Mai sunt copiii, în care investim iubire din toată inima, investim și muncă, epuizantă uneori. Investiția o facem cu toată inima, dar tot inima este aceea care ne dă putere să mergem înainte după câteva nopți nedormite la pătuțul bebelușului sau la năbădâile adolescenților.

Avem însă o grijă: tot ce iubim necesită inclusiv eforturi financiare, cheltuieli. Mai ales copiii, care au tot felul de nevoi și există un fel de teamă că nu facem față. Munca pe care o desfășurăm acasă nu este aducătoare de bani și investim atât de mult acasă, încât avem nevoie de un efort uriaș ca să mai putem să ne ocupăm de chestiunile profesionale. Totuși, banii de acolo vin și vin, fară tensiuni și întârzieri.

Horoscop saptamanal dragoste

Romantismul este la el acasă! Nativii sunt înconjurați de iubire, iubesc și această pasiune pare că este de-a dreptul vindecătoare! Dar există și situații în care, fară un motiv real, cuplurile, din ce se iubesc cu mai multă pasiune, din aceea se ceartă, au așteptări din ce în ce mai mari, au tot felul de ispite. Luna Neagră, pe domeniul pasiunii, nu lasă lucrurile într-un mers lin, ci face tot posibilul să perturbe relațiile.

Horoscop saptamanal sanatate

Problemele de sănătate sunt cauzate de stresul de la locul de muncă. Problemele profesionale pot cauza migrene. Dar nativii trebuie să fie foarte atenți, deoarece există o predispoziție către accidente la locul de muncă.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.