Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in aceasta perioada 2-8 decembrie, nativii Varsator sunt intr-o stare de bine launtric si le place sa stea singuri.

Starea de însingurare, retragere în sine, de dialog cu Dumnezeu nu este o stare în care trebuie să se retragă în munți, să se ascundă în peșteri și să uite de toată lumea.

Problemele de rutină merg, obligațiile trebuiesc onorate, dar momentele de liniște sunt cele mai plăcute pentru nativii Vărsători, în această perioadă.

Uite previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Vărsător 2020!

Este o stare care le amintește de ceva din trecut, în care nu au savurat cum se cuvine, nu au avut posibilitatea de a se bucura de singurătate, de a se putea retrage și nu au savurat acest gen de stare.

Acum au de trecut un prag, acela de a folosi așa cum trebuie, pentru evoluție, că tot ce facem în această viață facem pentru a evolua, să se bucure de această stare și să vadă ce poate să construiască din aceasta, la nivel sufletesc.

Din 2 decembrie, pe nativul Vărsător îl ajută Jupiter care, cu trecerea lui în Capricorn, accentuează această plăcere de singurătate și mai ales un fel de abilitate de a vedea beneficiu din pragmatic, real al acestei retrageri.

Este posibil chiar această retragere să le aducă, celor care sunt singuri, o relație sau celor care sunt într-o relație să le îmbunătățească relația pentru că modul în care ei merg pe vibrațiile astrale îi face mai energici și poate tocmai în asta constă farmecul lor, la această oră, acest aer de mister și retragere.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.