Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: cei din zodia Scorpion, in saptamana 2-8 decembrie, sunt cei mai zburdalnici nativi posibil.

Aceștia sunt foarte comunicativi, încontinuu sunt cu ochii pe telefon, își sună toți prietenii, se informează, comunică, citesc ziarele, numai știri ușurele, informație primară, de la televizor, vor să facă deplasări și sunt foarte mobili.

Nativii au câștigat ceva bani într-un trecut apropiat, destul de mulți, și acum doresc să îi tranzacționeze. Având în vedere că sunt atât de zburdalnici, că au atâtea informații, destul de contradictorie care vine către ei, atâta timp cât sunt foarte mobili această mobilitate aduce un pic de superficialitate.

NOU!!!
Horoscop Scorpion 2020!

Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește să fie foarte atenți la orice tranzacție fac, la oricine orice le spune, pentru că sunt în situația și au predispoziția de a fi puțin cam prea aventuroși în ceea ce privește banii.

Partea bună este că toate aceste lucruri se petrec în zodia Capricornului, însă această zodie să nu-i întoarcă spre o atitudine foarte autoritară, în care să nu asculte de sfaturile nimănui.

Acolo este nodul Sud și e posibil să aibă o plată karmică de făcut, în această situație. Nativii s-au mai întâlnit cu această situație, să aibă bani și să dorească să tranzacționeze.

Aceștia trebuie să fie foarte atenți la toată această chestie, să se informeze foarte bine, dar de la surse de încredere.

E posibil să apară și o dragoste din trecut sau o nouă dragoste, dar pe care să o vadă cu ochii trecutului, însă nu e bine să o vadă așa.

E bine să vadă ce s-a întâmplat în trecut, unde au pătimit și ce au avut de învățat, iar atitudinea lor față de noul partener, noua relație să fie puțin mai sus decât a fost odată.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.