Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in perioada 2-8 decembrie, nativii Rac sunt extenuati. Acestia au muncit mult si au avut o rabdare extraordinara de a face lucruri neplacute.

Unii dintre nativii Rac au muncit fizic foarte mult și acum a venit vremea să se bucure de prezența persoanei iubite.

Această persoană le schimbă felul de a fi, devin mai buni, blânzi, generoși, pentru că acești nativi sunt foarte protectori, emotivi, dar sunt buni și generoși cu persoana/entitatea pe care o protejează, cu acea paletă de oameni către care se îndreaptă grija lor.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Rac 2020!

Nu sunt generoși cu toată lumea, ei sunt foarte închiși într-o anumită sferă de grijă pe care o au și pentru acea persoană, oameni, grup de oameni, sunt în stare să facă orice.

Se poate să aveți o relație romantică, acei nativi care sunt implicați într-o relație romantică, și care încă nu a ajuns la căsătorie. Ajungeți și începeți să vă puneți problema căsătoriei.

Pe de o parte, duceți o muncă decisivă și la serviciu și această muncă trebuie neapărat s-o împărțiți, la un moment dat, cu cineva.

E posibil ca soarta să vă aducă un partener, fie un partener de afaceri care să preia o parte dintre sarcinile dumneavoastră sau care să vină cu o idee salvatoare, astfel încât să vă relaxați puțin din această tensiune, fie este partenerul de viață care spune ”Hai las-o mai moale că mai avem și în altă parte treabă”, vă sfătuiți cu el.

În orice caz, este vorba de persoana cu care faceți un contract sau pe care o aveți față în față, într-o relație de egalitate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.