Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 2-8 decembrie, nativii Pesti au de trecut peste responsabilitati profesionale.

E vorba de responsabilități care le vin în cârcă dintr-un trecut karmic, un trecut apropiat, mai îndepărtat. Nativii undeva nu și-au făcut datoria, au fost poate prea autoritari, au greșit față de cei pe care îi aveau în jur sau au greșit chiar față de profesia în sine și acum au de trecut un hop.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Pești 2020!

Acolo îl au pe Jupiter care îi ajută și hopul nu va fi foarte greu de trecut. Toată arta este de a învăța din acest hop și de a vedea care sunt problemele care i se pun acum, să facă legătură cu trecutul și să meargă o treaptă mai sus, să învețe ceva din acest lucru și să șteargă această parte de karmă care s-a adunat pe casa profesiei.

Aveți ajutor și ajutorul cel mai mare vi-l dă această atitudine a voastră. Cel mai mare ajutor de la Jupiter este în atitudinea voastră care se manifestă jovial, prietenos, generos, față de cei din jur și acest lucru vă ajută în alt pas pe care îl aveți de făcut și anume aceea de a vă forma o echipă.

Nu e vorba de o echipă de subalterni, angajați, ci o echipă de colegi, de lucru sau o echipă în cadrul unui club, partid, de sport.

Acesta este momentul vostru de a vă integra în echipă, de a începe să gândiți la nivelul entității umane din care faceți parte, la un moment dat, și de a trece acest hop profesional pe care l-ați mai avut o dată de trecut.

Știți despre ce e vorba, există undeva în memorie o bucățică dedicată acestui lucru, căutați să o aduceți la suprafață și să o folosiți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 01 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!