Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in perioada 2-8 decembrie, nativii Leu au creat/ facut un lucru aparte.

Aceștia au marea operă realizată și sunt în situația de a face munca de rutină, au ceva în suflet, iubesc ceea ce fac, sunt exact în postura în care sunt părinții care după ce se bucură de venirea pe lume a unui copil, după ce se bucură de de actul creației și de creație în sine, sunt puși în situația de a începe o muncă de sisif, epuizantă, dar pe care o fac pentru ce iubesc din tot sufletul și le face plăcere din tot sufletul.

Vezi previziunile pentru horoscop Leu 2020!

Este postura în care se află artistul care a creat opera și acum este în situația în care trebuie să o întrețină, gestioneze, poate să o pun în vânzare, să facă curat în atelier.

Nativii Leu sunt în situația de a face o muncă de rutină, de sisif, pentru care au spus cu ceva timp înainte ”Eu așa ceva nu aș face în veci”.

Însă, tocmai aceste lucruri de rutină, migăloase, de analiză, de numărat pagini, de șters praful, de pus în ordine niște lucruri, curățenie peste tot, tocmai aceste lucruri sunt acelea de care vă bucurați cel mai mult, în acest moment.

Poate să fie și o plată karmică a ceva ce a-ți făcut cu superficialitate în trecut, poate nu în trecutul îndepărtat, ați lăsat lucruri în urmă și acum ele vin și vă bombardează cu o serie întreagă de lucruri mici și migăloase.

Pentru nativii care au probleme de sănătate, aceste probleme sunt multe și mărunte și pot să fie rezultatul acestei exteriorizări de care dați dovadă și e bine să faceți un control medical.

Nu alunecați în ipohondrie, dar controlul medical este obligatoriu.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.