Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in perioada 2-8 decembrie, nativii Gemeni trec din zona relațiilor armonioase, directe, in cea a relatiei misterioase.

Fie că este vorba de o relație pe care o asculți, fie că este vorba de un lucru pe care îl ascund partenerului de relație, fie este un aspect care intră într-o altă zonă ocultă, în domeniul relațiilor.

În ceea ce privește relațiile de serviciu sau cele comerciale, de afaceri, se pune problema fondurilor comune, banilor comuni și începe un fel de negociere cu partenerul de afaceri cu privire la cum se împart, adună banii, ce procent pune fiecare. E bine să vă luați măsuri de precauție, în cazul în care vi se ascunde ceva.

Citește previziunile pentru Gemeni 2020!

Mai sunt unii dintre Gemeni care se află după un divorț și sunt exact în zona în care se împart bunurile și se ajunge de la bunurile comune la bunurile personale.

Este un fel de amestecătură între ce e al meu și ce e al nostru. Mai există și alții nativi Gemeni care tocmai s-au căsătorit și pun problema bunurilor, care din al meu a ajuns al nostru, și trebuie să își facă socoteli împreună cu partenerul de viață.

De asemenea, mai sunt și nativi Gemeni care primesc o moștenire sau se preocupă foarte mult de o sumă de bani pe care au primit-o dintre-o moștenire și trebuie să se ocupe de ea, să o administreze.

Se nască niște probleme legate de această sumă, de aceste valori. În principal este vorba de bunuri comune care le atrag atenția acestor nativi, în această perioadă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.