Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: in perioada 2-8 decembrie, nativii Capricorn sunt obsedati de propria persoana.

Acestora le place propria persoană, se uită în oglindă, se împodobesc, sunt plini de personalitatea lor și acest lucru poate să îi facă schimbători de la o zi la alta.

Ei, care sunt foarte stabili, care constituie repere pentru foarte mulți dintre noi, se schimbă de la o zi la alta și cei din jur nu mai știu ce să creadă și sunt puțin zăpăciți de chestia asta, mai ales că intră și Jupiter în zodia lor și le expandează toată personalitatea.

Vezi ce îți rezervă astrele în 2020!
Horoscop Capricorn 2020!

Este posibil ca și defectele și calitățile pe care le au acești nativi să se accentueze în această perioadă de timp.

Obsesia de a fi disciplinați, punctuali, organizați, responsabili, se accentuează, dar se accentuează și spiritul autoritar, sever, pe care îl au, parcă și vocea poate să le sune altfel decât de obicei.

Din acest punct de vedere e posibil să trebuiască să depășească anumite perioade care au particularitățile lor și să ia ce-i mai bun din aceste perioade.

Trebuie să vă ocupați puțin de partenerul de viață, de afaceri, de clientul vostru, să vă raportați puțin la nevoile acestuia și să gândiți puțin în doi.

Atunci, acest prea plin de energie care este personalitatea voastră, puteți să o orientați către un parteneriat foarte bun.

Fie că e un parteneriat, o căsătorie, fie că este un contract nou, fie că este o relație foarte bună cu partenerul de afaceri sau cu actualul partener de viață, cu soțul/soția.

Sunteți pe cale să vă îndrăgostiți și dacă vă îndrăgostiți acum o faceți cu o persoană cu totul și cu totul diferită de voi, o persoană originală, explozivă, o dragoste care vine brusc, pentru o parte dintre nativi.

O parte dintre aceștia pot să se îndrăgostească, dar se îndrăgostesc brusc și de o persoană cu totul și cu totul originală. Veți avea niște trăiri cu totul și cu totul aparte.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 01 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!