Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in perioada 2-8 decembrie, sunt in situatia de a considera ca au invatat destul si trebuie sa aplice practic ceea ce au acumulat.

Este timpul să arate ce pot, să scoată la suprafață ceea ce au acumulat în ultima perioadă.

Este vorba de acumulare intelectuală, spirituală, să învețe pe alții din ceea ce au făcut sau să facă planuri, să pună umărul la planuri, strategii, lucruri de acest fel, care pot avea o bază practică imediată.

Cauți horoscopul pe anul 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Berbec 2020!

Pentru acei nativi care au călătorit foarte mult în ultimul timp, este momentul să aplice și acolo unde se află ceea ce au văzut, învățat, constatat că e frumos acolo și ceea ce au acumulat acolo.

Ca și cunoștințe, este momentul să implementeze acolo unde sunt chemați și unde soarta i-a aranjat să fie într-o structură în care au ceva de făcut.

Este momentul ca nativii să facă totul cu simț de răspundere, nu cu curajul acela pe care ți-l dă zodia Săgetătorului, în care se afla Jupiter până acum, nu cu curajul cu care au învățat și acumulat, ci cu responsabilitatea Capricornului, o responsabilitate pe care acești nativi o resimt, pentru că se simt foarte responsabili și această responsabilitate îi apasă.

Dacă se mobilizează să aplice ceea ce am învățat în ultimul timp, în ultimul an de zile, este foarte bine. Tot ce le place vine din trecut. Această obligativitate de a-și asuma o răspundere foarte importantă vine din trecut, în care nu au fost foarte responsabili.

Aceștia au făcut cu superficialitate niște lucruri și acum a venit momentul să le facă corect, a venit momentul să se trezească. Dacă nici acum nu le fac bine, vor mai încasa încă o dată acest gen de responsabilitate și apăsare pe care o simt în această săptămână.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.