Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: pentru nativii Balanta, saptamana 2-8 decembrie este o perioada in care se dedica casei, familiei, copiilor, grijilor materiale.

Preocuparea maximă este căminul și cei cu care împarte căminul, fie că doresc să își facă o schimbare, fie că doresc să se stabilizeze, pentru aceia care încă nu au un cămin stabil și este foarte posibil ca aceștia, în această perioadă, să se stabilizeze, fie că doresc să își consolideze locuința, să o renoveze, să cumpere un obiect, dar nu este vorba de un obiect de ultimă generație, ci un obiect foarte folositor, de care chiar au nevoie.

Descoperă previziunile pentru Balanță 2020!

Pe de o parte, nativii își amintesc de o dragoste trecută sau reînnoadă o dragoste trecută pe care o văd cu ochii cu care o vedeau în trecut.

Este o întoarcere în trecut și o experiență pe care o retrăiesc, pe care nu au trăit-o la la nivelul la care trebuia să o trăiască în trecut și o trăiesc în prezent. Este o dragoste pe care o trăiesc în casă, în legătură cu cei din casă.

Nativii au bani de la locul de muncă. Este o chestiune destul de bună din punct de vedere financiar, dar am senzația că copiii vă cer mai mulți bani decât sunteți dispuși să le alocații sau o parte din nativii Balanță doresc să facă o călătorie și sunt îngrijorați că e posibil să cheltuie mai mult decât și-au propus.

De fapt, e vorba de o vacanță plăcută, nu de o călătorie tematică, interesantă, ci pur și simplu, de o vacanță în care vor să se simtă foarte bine și le e teamă că o să cheltuie prea mult. Sau este vorba de o mare pasiune, hobby, pe care vor să și-l manifeste și au probleme financiare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.