Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Varsator nu stiu ce sa faca cu viata sentimentala, sunt debusolati si nu stiu ce sa isi doreasca, aleaga

Aspectul general al horoscopului acestor nativi, pe săptămâna anlizată, este acela al horoscopului unei persoane interesată numai și numai de sine.

Sunteți prinși în continuare într-o iubire imposibilă. Nu este imposibilă la modul concret, este imposibilă pentru că nu prea știți ce vreți.

Aceia care sunteți singuri mai ales, nu aveți o imagine concretă a ceea ce vă doriți. Din toate aceste frământări, personalitatea voastră are de câștigat.

Profesional, sunteți dedicați profesiei atât cât este nevoie, nici o centimă în plus. Și nevoia este aceea de bani, nu de alte satisfacții.

Deocamdată mergeți pe linia de plutire pentru că mai aveți de așteptat până ce în domeniul profesional să se întâmple ceva spectaculos.

Financiar, sunteți într-o mare dificultate. Aveți niște pasiuni care vă mănâncă bani și asta nu vă prea convine. Ați investit bani în ceva și acum aveți de așteptat până ce veți afla dacă inițiativa a fost bună sau mai puțin bună.

Sănătatea nu pune probleme deosebite, ba chiar constatați ameliorări.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă plăcere persoanei iubite!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!