Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Scorpion suporta anumite consecinte a actiunilor din trecut, consecinte care il incurca profesional

Principala țintă a nativilor în această perioadă este aceea de a transforma ceva din ființa lor. Nu este ceva legat de nemulțumiri, ci de adevărate crize cu care se confruntă nativii și care le cere să se trensforme.

Transformarea nu este schimbare: schimb un bec cu alt bec! Nu așa merg lucrurile! Se cere renunțarea la ceva și înlocuirea cu altceva mai nou, mai viguros.

Ceea ce am spus mai devreme are mare legătură cu dragostea. Pentru că o parte a nativilor Scorpion au o iubire secretă. Acum, astrologul zodiacool.ro nu știe cât de secretă este, dar nu este în niciun caz acceptată de cei de acasă.

Dacă cei de acasă sunt soțul/soția și copiii nu cred că mai trebuie explicat de ce nu este acceptată o mare pasiune. Dar dacă cei de acasă sunt părinții, se mai poate negocia!

Profesional, au o greutate de picior! Și greutatea constă în probleme de familie care îi țin în loc.

Este de presupus că nativii suportă consecințele unor atitudini trecute și nu se pot manifesta la locul de muncă așa cum ar trebui. Să se gândească înapoi, răspunsul stă în ei!

Nu sunt probleme financiare în această perioadă de șapte zile. Nativii au resurse la partenerul de viață. Mai sunt ceva bani și dintr-o moștenire. Banii proprii vin acolo unde sunt asigurate câștiguri curente.

Sănătatea nu prezintă probleme deosebite în această perioadă.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!