Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Sagetator posibil sa primeasca vesti despre un nou loc de munca sau o colaborare, vin contracte

Raționamentele acestor nativi par că sunt bine puse la punct, dar cu cât analizează mai amănunțit, cu atât se nasc noi întrebări și apar ipoteze noi. O să întrebați despre ce este vorba, la ce mă refer. La tot ce ține de rațiunea nativilor Săgetător!

Pe la jumătatea săptămânii, nativii iau o inițiativă care privește strict relațiile lor. Și este pus în situația de a-și etala unele calități personale tocmai pentru a impresiona partenerul de cuplu.

De acasă, evident că nu există înțelegere pentru aceia dintre nativi care sunt tineri și sunt prinși de farmecele unei persoane de sex opus.

Profesional, se pune problema ca nativii să se aștepte la niște mișcări. Nu foarte ample, mai mult un fel de pasul furnicii, dar tot mișcare se numește pentru că e.

Banii vin din activitatea profesională, dar nu oricum. Nativii au de luat o inițiativă care privește formele unui contract nou, a unui nou job sau ia inițiativă cu privire la un nou parteneriat de afaceri.

Este foarte probabil ca o bună parte a nativilor să trecă printr-o criză financiară care să le impună să se miște într-un fel sau altul.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă plăcere persoanei iubite!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!