Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Rac se simt foarte senzuali si atrag multe priviri, lucru care le place si le amplifica dorinta de a fi misteriosi

Nativii Rac se găsesc într-o criză majoră. Pe de o parte doresc cunoașterea. Simt că există ceva dincolo de ceea ce se vede și simt nevoia să pătrundă acele taine. Pentru că simt că ceea ce va afla îi va aduce un salt intelectual și spiritual important.

Nativii debordează de dorință, de sexualitate. Și aceia care nu se află într-o relație stabilă, aceia care încă își caută jumătatea nu sunt foarte expresivi în aceasta.

Pentru că pentru ei, ca de altfel pentru toți nativii Rac, farmecul în amor constă tocmai în latura lui misterioasă. Dacă fac un pas la vedere, simt că magia se destramă.

Profesional, nativii nu sunt foarte determinați. Se bazează mai mult pe colectivul în cadrul căruia își desfășoară activitatea profesională ca să se rezolve problemele cât mai bine.

Nici domeniul banilor câștigați din munca proprie nu este foarte clar. Ar fi profitabilă, sau este profitabilă activitatea didactică. Dar nativii au în minte niște bani ai familiei lărgite, cel mai probabil proveniți dintr-o moștenire, și în acest fel rezolvă problemele financiare.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!