Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Pesti sunt visatori, melancolici si nu vor sa se implice profesional, iar financiar, asteapta ajutor de la familie

Nu sunteți acum și aici! Plutiți într-o lume imaterială! Dar cine știe dacă nu este mai bine așa? În orice caz, vi se potrivește și aveți de acumulat o energie interioară subtilă care vă va folosi cândva chiar și în lumea materială.

Iubirea aceasta necondiționată pe care o proiectați are indiscutabil o latură erotică! Dar nu vreți să recunoașteți sub nicio formă! Iubirea pentru nativii Pești este foarte mobilă, funcție de emoțiile care îi cuprind pe nativi.

Și cu emoțiile nu te joci, sunt de necontrolat. De data aceasta însă, sunteți foarte asumați și ceva ce ați crezut a fi o aventură, se dovedește a fi ceva foarte serios.

Profesional, nu vă prea arde de chestiuni serioase! Simțiți că acele chestiuni care țin de spiritualitate, care țin de partea mai puțin văzută a lumii este mai importantă decât orice activitate concretă.

Și în acest caz, parțial vă dau dreptate, dar la serviciu încercați să „călcați apa” până vă vine cheful.

Sunteți atât de legați de lumea nevăzută, atât de visători, încât aveți convingerea că cineva, părinții, soțul, soția, familia lărgită, trebuie să vă susțină material. Poate nu este decât un credit pe care îl veți lua în zilele acestea.

Sănătatea este pe cale să se deterioreze. Este doar o predispoziție, dar astrologul zodiacool.ro vă atenționează asupra unor probleme care nu au fost tratate la timp și care se pot croniciza.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă plăcere persoanei iubite!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!