Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Fecioara muncesc iar foarte mult, dar acum pentru ca vor sa isi imbunatateasca statutul social

Săptămâna aceasta horoscopul nativilor Fecioară este horoscopul unor oameni ocupați. Ocupați cu contracte la care au de muncit nu glumă, ocupați cu partenerul de viață care are tot felul de idei de schimbări pe care să le faceți prin casă, și așa mai departe.

În dragoste se întâmplă ceva care vă tulbură. Nu vă îngrijorați, e ceva de bine, dar cu toate acestea vă creează un gol în stomac.

Mai mult, necunoscutul situației vă dă peste cap. Dar din această stare ieșiți imediat pentru că partenerul de viață vă bate pe umăr și vă aduce cu picioarele pe pământ.

Profesional, munciți foarte mult pentru că ținta voastră este ocuparea unei poziții superioare celei pe care sunteți acum așezați. Și aceasta necesită eforturi deosebite, pe care le faceți fără discuții.

Banii vin din munca pe care o prestați. Ocuparea unei poziții bune este dublată de satisfacția financiară, ceea ce face din voi persoane realizate profesional. Dar atenție pentru că în această săptămână banii circulă și faceți în așa fel încât să nu circuie aiurea!

Sănătatea vă poate crea probleme din cauza curajului cu care abordați anumite situații. Puțină prudență nu strică. Fie aveți mici accidente, fie răceli cauzate de atitudinea că rezistați!  

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!