Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Berbec sunt detasati fata de toate domeniile vietii, nu au dispozitie sa faca nimic, doar sa fie retrasi

Vă simțiți puțin cam devitalizați și cam fără chef. Voi, care sunteți atât de plini de inițiative și de vioi, de data aceasta sunteți într-o stare în care doriți să fiți lăsați în pace. Numai prietenii foarte apropiați au acces lângă voi.

În dragoste, nici în aici nu sunteți ca de obicei. Aveți așa un fel de detașare ca să nu-i zicem indiferență, că se supără partenerul!

Dar este o stare de moment și fiecare dintre noi are dreptul la momente de retragere. Și la capitolul romantism și domnii și doamnele zodiei Berbec se comportă la de eteric și de diafan.

Profesional, nativii zodiei Berbec sunt la fel de eterici. Nu reușesc să concretizeze nimic, nici măcar ideile nu sunt bine conturate. Vin multe, vin de departe și nu reușesc să prindă una să înțeleagă măcar ei despre ce este vorba.

Cu atâta detașare de chestiunile materială, faptul că vin totuși bani nu este neapărat o chestiune de noroc. Este un domeniu al vieții în care nativii chiar acționează și se pare că sunt ajutați de prieteni.

La capitolul sănătate există predispoziții și acestea sunt accentuate fie de prea multă mișcare, fie de sedentarism. Și mai ales, sunt probleme pe care nativii nu le-au tratat la timp și care se pot agrava.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!