Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Balanta isi dedica creativitatea si inventivitatea persoanei iubite din viata lor, sunt indragostiti

Nativii zodiei Balanță tind către evoluție. Relațiile sunt predominant cu persoane de la care nativii au ceva de învățat, persoane care îi pot sprijini cu sfaturi, cu cunoștințe în procesul de evoluție.

În dragoste, fermecătorii nativii ai aceste zodii, de data aceasta transformă frumosul, armonia și iubirea în pasiune. Transformă echilibrul călduț specific lor, în foc și pară.

Nativii au cunoscut pe cineva care le-a stârnit o pasiune extraordinară. Iar aceia dintre nativi care se află într-o relație stabilă, care însă intrase într-o rutină, reușesc cu pasiunea lor să reaprindă focul.

Profesional, nativii sunt mai puțin prezenți la locul de muncă cu sufletul. Prezența lor este pur fizică și sunt apți pentru muncă de rutină. Toate bune dacă nu li se cere creativitate sau inventivitate pentru că acestea sunt dedicate iubirii, persoanei iubite.

Banii sunt veniți în casă și pentru casă. Nu sunt sume mari, dar acelea care sunt folosesc pentru achiziționarea unui apartament, pentru chirii sau pentru achiziționarea unor bunuri care țin de casă.

În ceea ce privește sănătatea, nativii pot să întâmpine probleme de retenție de apă cauzate în special de o slabă activitate a inimii.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!