Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, suntem mai linistiti, vrem sa petrecem timpul acasa, cu familia

Începem săptămâna ceva mai optimiști. Ce-i drept, optimismul nostru nu este unul eminamente natural. Este unul indus, dar care poate să substituie natura prin frumusețea simbolisticii lui: Mărțisorul!

Simbolul primăverii, al iubirii, al uniunii dintre alb și roșu, dintre puritate și energie, care ne transmite invitația elegantă la a ne purifica energiile.

Perioada analizată începe cu multe, multe planete care ne țin încă ancorați pe fiecare dintre noi de casă, de locația în care ne ducem traiul de zi cu zi. Unii dintre noi o facem artificial, unii din convingere sau alții că așa simt, așa doresc.

Cu toate acestea, casa, locul în care am prins rădăcini, ne ține legați. „Legați” este un mod prea dur de a descrie ceea ce simțim acum dar este, în opinia astrologului zodiacool.ro, cel mai aproape de vibrațiile pe care le primim de la planete, cel puțin deocamdată.

Un alt domeniu de interes este comunicarea. Comunicăm mult pentru că încă este, pentru majoritatea dintre noi, modalitatea de a ține legătura cu cei dragi. Domeniul mai acoperă mișcarea, dar din păcate încă este limitată.

Domeniul sănătății este încă dominat de Uranus: ceva nou, care a apărut dintr-o dată și încă este destul de dificil de gestionat.

Știu, este puțin cam deprimantă, cel puțin a doua parte a analizei, dar propun să ne concentrăm pe prima parte.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!