Horoscop saptamanal 1-7 Iunie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Taur au, in saptamana 1-7 iunie, probleme cu prietenii

Și aceste probleme se pare că au ca subiect banii! Se spune că nu este bine să faci afaceri cu prietenii! Nativii Taur nu au ținut cont de acest lucru. Dar nativii sunt într-o perioadă bună financiar, muncesc exagerat de mult ca să își mențină beneficiile. Și prietenii le reporșează lipsa de activități de grup. De nativi se apropie și momentul în care este din nou răscolită partea de evoluție intelectuală și/sau spirituală. Au de muncit și în această direcție, și acum au impresia că stagnează și s-au panicat. Nu trebuie! Poate este o perioadă în care au de sedimentat ceea ce au acumulat cu ceva timp în urmă. Deci, un pic de repaus în fuga către sus-înainte nu strică!

Viața romantică este trăită de nativi adolescentin: plimbări, discuții ușoare, glumițe, mici hârjoane. Dar este frumos! Din punct de vedere al sănătății, nativii Taur pot avea probleme, în primele zile ale perioadei, cu inflamații sau aparatul urinar.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.