Horoscop saptamanal 1-7 Iunie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Scorpion, in perioada 1-7 iunie, se apropie de problemele de casa, de familie

Problemele cuibului sunt în atenția nativilor. Aceia care nu au petrecut cu părinții timp suficient în ultima vreme, se apropie de aceștia. Odată cu intrarea Nodului Nord în Gemeni, nativii intră în domeniul lor preferat: misterul! Au mari șanse să se perfecționeze în științe oculte. Unii dintre nativi simt nevoia să se așeze. Fie au plecat dintr-un loc, pe altă stradă, în alt oras, altă țară și acum încearcă să își întindă rădăcinile. Atenție, nu mai este loc de așezare provizorie! Este nevoie de căldura unui cămin, a unui loc stabil.

Pe de altă parte, nativii doresc să stabilească cu partenerul de viață relații unice! Sunt puțin pe extravaganțe și au curajul să și le exprime. Doresc cu orice preț să spargă rutine, să elibereze cuplul de orice restricționări. Pot exista nemulțumiri care, în opinia astrologului ZODIACOOL, țin de relațiile intime. Nativii sunt foarte aproape de a intra în posesia unei sume de bani care vine dintr-o moștenire. Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 14 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.