Horoscop saptamanal 1-7 Iunie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in perioada 1-7 iunie, evenimentul cel mai important este trecerea Nodului Nord in zodia Gemeni, acesta parasind zodia Rac

Nodul Nord reprezintă sensul vieții, someniul și vibrația către care ne îndreptăm în această viață. Fiecare nativ are propriul său drum, care vine de la Nodul Sud, care reprezintă energia cu care am venit, și merge către Nodul Nord, domeniu pe care trebuie să îl cultivăm și să îl împlinim. O dată la circa un an, aceste puncte matematice schimbă zodia: fiecare dintre noi își îndeplinește propriul drum pe alte vibrații, în alt fel.

Timp de circa un an, am fost preocupați de casă, familie, de protecția pe care ne-o oferă căminul și cei de acasă. Ne-a preocupat istoria și ne-am studiat rădăcinile. Acum vine o vreme în care ne mișcă și comunicăm. Avem de împărtășit celor din jur din experiența și cunoașterea noastră.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.