Horoscop săptămânal 1-7 Iulie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: nativii Vărsător sunt aspectați favorabil în special pe muncă, pe proiectele mari, de anvergură, ei tot caută de prin luna Martie o soluție salvatoare

care să îi aducă iarăși pe val. Astrologul ZODIACOOL vă informează că aceste idei vor veni prin oameni, prin alianțe, prin revelație, prin a merge la un specialist, un preot, psiholog, astrolog.

Vărsătorii acum își caută sensul vieții, dar refuză totuși să se uite „în ograda lor”, să vadă unde au greșit în trecut. Aceștia rămân tot pe aceleași idei fixe de prin 2000 încoace și, de fapt, perioada s-a schimbat, ar fi recomandat să își dea un update asupra vieții pe care o desfășoară.

Va fi o perioadă în care veți încerca să spuneți ceea ce simțiți rudelor, partenerului, copiilor, chiar începând cu ziua de luni, numai că nu veți fi ascultați. Fiecare în această perioadă are problemele sale și vă veți simți singuri împotriva tuturor. De aceea izolarea vă va ajuta să vă găsiți drumul spre care să vă îndreptați, cel mai probabil de prin luna decembrie 2019, tot anul 2020.

Eclipsă de pe data de 2 iulie îi potențează pe nativii Vărsător în special pe partea profesională. Aici putem vorbi de două posibilități: fie să ceară o avansare, o creștere salarială, fie chiar să își depună demisia, întrucât își doresc o perioadă să stea singuri, detașați, poate chiar să plece în străinătate, să își pună gândurile în ordine.

Tot acest stres pe care îl simt de prin luna aprilie și până în momentul de față pe partea psihică poate să conducă și la unele probleme din punct de vedere medical. Aici vorbim în special de disfuncționalități ale sistemului digestiv și totodată probleme neuronale.

Cei care mai au tendința de a se îndrepta spre dependențe, în această săptămână le pot da curs, pot exagera, pot să își facă singuri rău, vor avea tendințe chiar de a lua decizii radicale privind viața lor, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să meditați mai bine, să vă mai gândiți.

Viața este foarte frumoasă doar dacă nu o complici, iar acest aspect e cel mai important pentru nativii Vărsător.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.