Horoscop săptămânal 1-7 Iulie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: nativii Taur au o săptămână extraordinar de interesantă. Această eclipsă din data de 2 iulie, combinată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii,

a războiului, în casa familiei, a rudelor, activează stările de revoltă în sufletul acestor nativi, mai ales dacă în ultimii doi-trei ani rudele au intrat mai cu forța în viața lor.

Nativii Taur vor avea astfel dorința, instinctul de a pune la punct pe toată lumea, vor fi foarte direcți, vor avea un discurs ieșit din comun, posibil vor uimi pe toată lumea, dar este spre binele lor, întrucât Uranus, în aspectele pe care le formează din semnul lor, alături de Marte și de Lilith, îi pune la încercare. Astrologul ZODIAVOOL vă informează că va fi nevoie să căutați tot felul de soluții de diplomație tocmai pentru a ieși din anumite încurcături.

Loading...

Dacă aveți de semnat în perioada 2-4 iulie un contract, expertiză, de dat un examen, este o perioadă extraordinar de bună. Pe finele intervalului, între 4 și 6 iulie, dragostea va fi la intensitate maximă, întrucât Venus, guvernatoarea voastră, intră în Rac, pe casă de iubire, pe deplasări, interval în care în care poate aduce cu sine și o plecare alături de partener, alături de copii undeva fie la munte, fie la mare.

Totodată, Venus mai aduce și posibilitatea de a participa la tot felul de evenimente cu caracter social, care să îi potențeze pe partea socială în următoarele două-trei luni. Se anunță așadar o săptămână bună pentru nativii Taur, care trebuie valorificată din data de 2 iulie, tocmai pentru a stabili tot felul de lucruri benefice din punct de vedere financiar, profesional, pentru următoarele șase luni.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să rețineți faptul că tot ceea ce se începe în această săptămână este de bun augur, este pe termen lung și trebuie inițiat. Așa că, ar fi bine să fiți atenți la oportunități.

Nativii Taur pot să întâlnească persoane noi care să îi remarce, care să le propună tot felul de colaborări. Important ar fi să nu mai fiți atât de reticenți, să dați curs acestor provocări, întrucât starea de revoltă și starea de nemulțumire din ultimele două-trei săptămâni a arătat că nu este bine să mergeți pe ceea ce ați dezvoltat în ultimele două trei luni, noutatea vă avantajează.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.