Horoscop săptămânal 1-7 Iulie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: nativii Taur au o săptămână extraordinar de interesantă. Această eclipsă din data de 2 iulie, combinată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii,

a războiului, în casa familiei, a rudelor, activează stările de revoltă în sufletul acestor nativi, mai ales dacă în ultimii doi-trei ani rudele au intrat mai cu forța în viața lor.

Nativii Taur vor avea astfel dorința, instinctul de a pune la punct pe toată lumea, vor fi foarte direcți, vor avea un discurs ieșit din comun, posibil vor uimi pe toată lumea, dar este spre binele lor, întrucât Uranus, în aspectele pe care le formează din semnul lor, alături de Marte și de Lilith, îi pune la încercare. Astrologul ZODIAVOOL vă informează că va fi nevoie să căutați tot felul de soluții de diplomație tocmai pentru a ieși din anumite încurcături.

Dacă aveți de semnat în perioada 2-4 iulie un contract, expertiză, de dat un examen, este o perioadă extraordinar de bună. Pe finele intervalului, între 4 și 6 iulie, dragostea va fi la intensitate maximă, întrucât Venus, guvernatoarea voastră, intră în Rac, pe casă de iubire, pe deplasări, interval în care în care poate aduce cu sine și o plecare alături de partener, alături de copii undeva fie la munte, fie la mare.

Totodată, Venus mai aduce și posibilitatea de a participa la tot felul de evenimente cu caracter social, care să îi potențeze pe partea socială în următoarele două-trei luni. Se anunță așadar o săptămână bună pentru nativii Taur, care trebuie valorificată din data de 2 iulie, tocmai pentru a stabili tot felul de lucruri benefice din punct de vedere financiar, profesional, pentru următoarele șase luni.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să rețineți faptul că tot ceea ce se începe în această săptămână este de bun augur, este pe termen lung și trebuie inițiat. Așa că, ar fi bine să fiți atenți la oportunități.

Nativii Taur pot să întâlnească persoane noi care să îi remarce, care să le propună tot felul de colaborări. Important ar fi să nu mai fiți atât de reticenți, să dați curs acestor provocări, întrucât starea de revoltă și starea de nemulțumire din ultimele două-trei săptămâni a arătat că nu este bine să mergeți pe ceea ce ați dezvoltat în ultimele două trei luni, noutatea vă avantajează.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.