Horoscop săptămânal 1-7 Iulie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pentru nativii Pești săptămâna analizată aduce șanse de peste 90% să conceapă un copil. Depinde și de vârsta lor, depinde și de implicațiile pe care le au,

dar în mare este o săptămână favorabilă din punct de vedere sentimental. Dacă sunt singuri, se pot îndrăgosti, cel mai probabil între 2-4 iulie sau se creează contextul de a se îndrăgosti în această perioadă, urmând ca după 5 iulie să fie mult mai apropiați de partener, să ia decizii la comun, posibil chiar să înceapă o afacere împreună, să se pune pe primul plan.

După aproximativ 2-3 ani extrem de agitați, a venit și momentul vostru, dar este loc și de mai bine, dar această perioadă chiar vă va face să fiți mulțumiți din punct de vedere afectiv. Pentru voi, starea emoțională contează enorm de mult, iar această perioadă este decisivă, în special din punct de vedere karmic.

Veți simți de fapt lucrarea destinului în viața voastră, veți începe să puneți cap la cap toate situațiile pe care le-ați înfruntat începând cu anul 2017 și vă veți da seama că fără acele momente de dezamăgire, tristețe, nu s-ar fi putut ajunge în acest moment.

Cuplurile la început de drum pot să conceapă copii, pot să vină cu ideea de a oficializa relația, poți să își achiziționeze o locuință, să se prezinte unii altora familiile, să participe la evenimente ce au caracter social: nunți, botezuri, evenimente de lansare a unor produse. Așadar, o perioadă în care chiar se simt bine.

Pe partea profesională, intrarea lui Marte, alături de Mercur, în semnul Leu, îi avantajează pe Vărsători, aceștia vin cu idei bune. Astrologul ZODIACOOL le recomandă însă să nu iasă prea mult în evidență, întrucât aspectele acestor planete cu Uranus îi face să fie mai distanți, să fie văzuți cu reticență de către colegi, de către șefi, întrucât aceștia vor considera că nativii Pești impun luarea unor decizii.

Deciziile importante pe partea profesională ar fi bine să le amânați după 1 August, iar la locul de muncă astrologul ZODIACOOL recomandă foarte foarte multă atenție, căci Marte aduce și accidente, accidente generate de neatenție sau de neatenția colegilor.

Mercur suprapus peste Marte, într-un semn de foc, aduce întotdeauna nemulțumiri pe partea de sănătate, posibil să mai apară și unele probleme cu sângele sau cu circulația sângelui.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.