Horoscop săptămânal 1-7 Iulie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: săptămâna analizată aduce foarte multe evenimente, am putea spune că este chiar cea mai importantă săptămână

a acestui an, întrucât avem de-a face cu o eclipsă de Soare care va avea loc pe data de 2 iulie 2019, la ora 22:00, ora Bucureștiului.

Astfel, astrologul ZODIACOOL vă avertizează că sub influxul acestui surplus astral toată lumea va fi într-o stare de haos și va trebui să ia decizii din punct de vedere karmic pentru viitorul lor în următorii 29-30 de ani.

Săptămâna aduce, de asemenea, un surplus energetic foarte bun, depinde de noi cum o vom duce la bun sfârșit. Alături de această eclipsă va mai avea loc intrarea lui Marte pe data de 2 Iulie, în semnul Leu, acolo unde se simte bine, întrucât este în semn de foc.

Loading...

Marte este un element ce guvernează focul, așa că ne va genera mult tupeu, încredere în forțele proprii și, de ce nu, chiar și inițiativa de a duce la bun sfârșit tot ceea ce am gândit în ultimele două luni, de când a tot stat în semnul Rac și a agitat lucrurile, dar nu a făcut nimic.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că un alt eveniment important are loc pe data de 3 Iulie, în momentul în care Venus, planeta dragostei, ajunge în Rac. Venus a spus prea multe în ultimele două trei săptămâni în semnul Gemeni, a făcut și opozitie acolo cu Jupiter și a provocat anumite certuri în relațiile sentimentale, acum intră în Rac tocmai pentru a lua decizii.

Venus va avea un punct important de spus în momentul în care va avea loc cealaltă eclipsă, pe data de 17 Iulie, când Mercur va fi în retrogradare. Atunci vom da cărțile pe față. Dar totul începe din această săptămână, noi ne-am pregătit pentru acest moment încă din Noiembrie 2018, de când a intrat Nodul Nord, Karma Pozitivă, în semnul Rac.

După ce am adunat atât de multe elemente în viața noastră, atât atât de multe remușcări, atât de multe stări de limitare, acum va trebui să luăm și taurul de coarne.

Practic, în această săptămână ar trebui să fim atenți, în primul rând, la stările noastre, la tot ceea ce vine din suflet. Este o săptămână care nu se trăiește din punct de vedere mental. Pe mental, am tot fost în ultimele două trei luni, iar pe partea de emoție astrologul ZODIACOOL ne avertizează că urmează să ducem totul la extrem, să ne provocăm pe noi și să luăm decizii radicale în viața noastră.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.