Horoscop saptamanal 1 - 7 2021 Februarie pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 1-7 Februarie, nativii Sagetator sunt putin neatenti, sunt distrasi de tot felul de lucruri din jur si din minte, sunt agitati

Voi, care aveți așa o apartenență pentru chestiuni interesante, pentru acele informații, lecturi, călătorii care să vă deschidă mintea și spiritul, acum vă umpleți timpul și mintea cu tot felul de informații și de mesaje banale și care mai mult vă distrag.

Poate că și acestea sunt bune, dacă le puneți cap la cap și la sfârșitul perioadei acesteia trageți o concluzie pe măsura voastră!

Profesional, nu sunt multe de spus. Sunteți într-o fază în care vă ocupați de lucruri mărunte, de rutină. Puneți la punct niște lucrări mai ample și ați ajuns la faza de finisaje, de migală.

Banii se pare că au venit, sunt niște sume pentru care ați muncit și acum se pune problema unor tranzacționări.

Priviți viața romantică cu toată responsabilitatea. Este foarte posibil ca unii dintre nativi să vă aflați într-o relație, la început, pe care o doriți o relație de durată.

Aveți predispoziții la accidente și atenție la cum vă gestionați focul în casă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!