Horoscop saptamanal 1 - 7 Februarie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: in perioada 1-7 Februarie, nativii Capricorn aduna reusitele profesionale, sunt rasplatiti financiar si li se recunosc meritele pentru eforturile depuse

Nativii zodiei Capricorn sunt extrem de preocupați de valorile pe care le posedă. Fie că acestea se referă la bani sau la alt gen de posesiuni, fie că este vorba de calitățile voastre personale, care constituie micul vostru tezaur, sunteți obsedați de ceea ce aveți.

Profesional, aveți o mulțumire sufletească. Nu o exprimați foarte deschis, este ceva ce ține de intimitatea voastră. Ați fost răsplătiți, vi s-au recunoscut, în primul rând, niște merite și acest lucru vă încântă.

Sunteți foarte preocupați de bani, dar nu aveți motive. Activitatea profesională vă este răsplătită.

Poate sunt sume importante care au venit dintr-o dată și sunteți în situația de a le investi într-un fel sau altul. Dacă este vorba de ceva foarte important, poate ar fi recomandat să consultați un specialist.

Viața romantică este plină de surprize. Pe de o parte aveți și sunteți plini de inițiativă. Dar lucrul aceasta se poate transforma în ieșiri necontrolate în cazul în care întâmpinați un refuz.

Sunteți plini de pasiune și vă manifestați într-un fel cu totul exploziv.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!