Horoscop saptamanal 1 - 7 Februarie 2021 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 1-7 Februarie, nativii Balanta simt nevoia sa stea putin retrasi, dar ar trebui sa iasa din umbra si sa-si exprime creativitatea, ideile

Deveniți extrem de creativi. Dar această cretivitate rămâne fără obiect dacă nu se adresează cuiva, unui grup de prieteni, de oameni care pot să se bucure de realizările voastre.

Vă preocupă și copiii, aceia care sunteți părinți. Poate le propuneți activități împreună, dar ar fi recomandate de către astrologul zodiacool.ro activitățile de grup.

Profesional, vă puteți face remarcați dacă aveți libertatea de a face ceva mai deosebit.

Dar aveți tendința de a vă menține într-un con de umbră, cu toate că sunteți într-o perioadă în care vă puteți face remarcați cu idei interesante. Cu toate acestea, cu greu le scoateți la suprafață.

Banii pot să sufere un blocaj. Mai ales aceia dintre nativi care aveți afaceri proprii sau care lucrați pe proiecte pentru care plățile se fac periodic.

Viața romantică este plină de pasiune. Dar nu știu ce mă face să cred că este vorba de o iubire măreață, dar secretă. Sau relațiile intime nu sunt așa cum ați dori, pe măsura pasiunii. Iubirea nu trebuie să se transforme într-o obsesie pentru persoana iubită!

Sănătatea este nu pune probleme deosebite față de săptămâna trecută.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!