Horoscop saptamanal 1 - 7 Februarie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: perioada 1-7 Februarie 2021 este despre aliante si relatii nebanuite

Intrăm în această săptămână cu un Mercur retrograd și acest lucru ne face să ne simțim puțin cam nesiguri. Nesiguri pe cum ne mișcăm, nesiguri pe cum vorbim și cu cine, și așa mai departe.

Lucrurile nu țin însă numai și numai de Mercur, fiecare nativ în parte poate să afle, dintr-o analiză personalizată, cum îl afectează această zburdalnică planetă aflată în retrogradare.

Avem un fascicul întreg de interacțiuni energetice extrem de puternice între domeniul care guvernează locația și pământul, cu tot ce ne oferă acestea, și partea de relații, care tinde să se evidențieze prin originalitate.

Națiunile sunt într-o fază în care pot să facă tot felul de alianțe care până acum nu ne-ar fi trecut prin cap.

La nivel individual, fiecare dintre noi dorește să se elibereze de ceva ce îl condiționează, într-un fel sau altul. Restricțiile irită și nativii sunt dispuși la acțiuni foarte drastice pentru a se elibera de ele.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!