Horoscop luna Septembrie 2019 Taur: dragostea plutește în aer

Horoscop luna Septembrie 2019 Taur: pentru nativii Taur, intervalul 1-30 septembrie 2019 aduce multă iubire, pasiune, dragoste, proiecte la comun alături de partener.

Bineînțeles, toate acestea nu vor apărea chiar de la sine și trebuie să fiți mai consecvenți, să-l țineți aproape pe cel drag, să îl motivați, poate chiar să apelați și la partea emoțională, întrucât Marte, guvernatorul acțiunii, al încăpățânării, este din data de 1 septembrie suprapus peste Soare.

Mercur și Venus acolo, în casa a V-a, a iubirii, ne indică faptul că veți avea 4 săptămâni la dispoziție în care să rezolvați tot ceea ce nu ați putut pune în practică undeva din luna martie 2019, apoi după 14 septembrie.

Loading...

Venus, planeta ce guvernează zodia Taur, intră în casa muncii, la scurt timp vine și Mercur, planeta comunicării, tot pe casă de muncă și de sănătate, ceea ce poate să-i avantajeze pe nativii Taur, întrucât se vor simți mai energici, vor simți că au norocul divin alături de ei, că sunt susținuți de Univers.

Nativii Taur beneficiază de multă creativitate, multă imaginație, sunt bine aspectați și apreciați de către șefi, de sistem, de către colegi, de aceea veți da randament maxim în ceea ce vă propuneți.

Dacă prezentați o activitate pe cont propriu, atunci după 14 septembrie, după ce aceste planete ajung în casa muncii, veți căuta noi strategii de vă reinventa, veți lega tot felul de relații, poate și de la distanță, cu persoane de pe internet sau cu instituții/firme ce vă pot susține.

Pe data de 18-19 septembrie, Saturn revine la mers direct, în semnul Capricorn, pe axa studiilor, a examenelor, așa că nativii Taur vor fi foarte stresați până pe 30 septembrie cu privire la un examen, poate cu începerea școlii sau poate cu o nouă strategie la muncă, ce implică acte, drumuri pe la instituțiile statului, ce poate să vă schimbe viață sau chiar situația financiară undeva după 1 octombrie și până în jur de 3 decembrie.

Pe data de 23 septembrie, Soarele intră în Balanță, din această poziție în următoarele patru săptămâni vă va ajuta să fiți mai direcți cu cei din jur, care s-ar putea să încerce a profita de voi, a valorifica o situație pe care nu o stăpâniți sau poate aveți o frică legată de manifestarea unui proiect.

Pe partea de sănătate, această lună aduce șanse de peste 90%, în special în cazul doamnelor, între 23-29 septembrie, să ia în calcul ideea de a ține un regim, o dietă, de a merge mai des la sală, de a începe ceva constructiv, ceva vizibil.

Pe plan fizic, posibil poate chiar să luați în calcul schimbarea garderobei, vin așadar foarte foarte multe schimbări la modul în care vă vedeți pe voi. Rezultatul acestor modificări sau strategii va fi vizibil, întrucât veți primi aprecieri atât din partea partenerilor, cât și din partea persoanelor din exterior, ce vă vor admira.

Pe 28 septembrie are loc faza de Lună plină pe axa psihicului, a sănătății, a legăturii cu lumea de dincolo. Dacă nativii Taur trebuie să afle un secret sau să se confrunte cu unele situații limită generate de o situație neplăcută
sau poate cineva a profitat de voi și acum ies lucrurile la suprafață.

Dacă ați fost implicați întru-un scandal de imagine în perioada aceasta 28-30 septembrie, se pare că lucrurile vor degenera, ajungând chiar voi la ideea de a da acele persoane în judecată.

Dacă sunteți implicați într-un proces sau unele probleme cu legea, tot în această perioadă puteți să fiți chemați în instanță, să treceți prin momente tensionate; nu sunt chiar atât de grave, nu atentează la libertatea voastră, dar vă pun pe gânduri și, cel mai probabil, în viitor o să fiți mult mai atenți cu privire la persoanele pe care le veți lua în calcul să vă fie alături.

Pe partea profesională, vin proiecte noi din situații favorabile la locul de muncă, posibil o avansare după 18-19 septembrie. Dacă aveți de efectuat călătorii în străinătate sau intermediați o afacere pentru cineva din străinătate sau în colaborare cu o instituție din străinătate, această lună vă este favorabilă.

Pe partea de suflet, luna septembrie este foarte benefică, mai ales după 23 septembrie, când Soarele intră în casă de sănătate, iar jurul datei de 30 septembrie, când Pluto se pregătește să revină la mers direct, veți avea parte de revelații, de vise premonitorii, de momente unice poate în viață, ce vă vor arăta că sunteți oamenii potriviți la locul potrivit și trebuie să aveți mai multă încredere în intuiția voastră.

Pe partea de călătorii, prima perioadă, primele două săptămâni ale lunii septembrie sunt avantajate și, cel mai probabil, aceste călătorii pot veni sub forma unei surprize din partea partenerului, mulți Tauri în această perioadă pot lua în calcul ideea de a oficializa o relație, de a concepe un copil, de a se muta la comun, de a muta poate chiar și țara și orașul, tocmai pentru a fi singuri, a se detașa de trecut.

Zile favorabile pentru nativii Taur

  • 14 Septembrie, 18 Septembrie, 22 Septembrie – zile favorabile pentru relații, semnarea de contracte

Zile nefavorabile pentru nativii Taur

  • 28 Septembrie, 30 Septembrie – zile nefavorabile pentru a face intervenții chirurgicale
  • 12 Septembrie, 19 Septembrie – zile nefavorabile pentru a începe renovări în casă
  • 1 Septembrie, 7 Septembrie, 12 Septembrie – zile nefavorabile pentru a discuta chestiuni importante cu partenerul

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.