Horoscop luna Septembrie 2019 Fecioară: este perioada voastră de glorie

Horoscop Septembrie pentru Fecioară: nativii Fecioară între 1-14 septembrie 2019 vor avea motoarele turate la maximum, întrucât Soarele, guvernatorul vieții, Marte,

planeta dragostei, a frumosului, a luxului, a tot ceea ce înseamnă prosperitate, și Mercur, guvernatorul vostru, al imaginației, vor fi plasate în semnul predestinat vouă.

Așadar, veți avea toate elementele necesare pentru a pune în practică ceea ce vă doriți atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere social și sentimental.

Este perioada voastră de glorie a anului 2019, numai că puteți deveni prea enervanți pentru cei din jur, întrucât veți lua decizii radicale, nu veți mai ține cont de ceea ce au de spus cei din jur, vă veți afirma în tot felul de situații poate întrecând măsura.

De aceea, astrologul ZODIACOOL recomandă Fecioarelor între 1-14 septembrie să își calculeze din timp acțiunile.

Dacă aveți de luat decizii radicale, ideal ar fi să vă ascultați propria intuiție, să nu cereți sfaturi în stânga și în dreapta, întrucât veți simți că cei din jur doresc să vă amâne proiectele, vă vor dezamăgi și posibil de aceea să deveniți mai nervoși, mai agitați. Dacă faceți ceva, faceți pe cont propriu, întrucât o să vă fie de folos.

Între 14 și 23 septembrie, Venus alături de Mercur se află în semnul Balanță, pe casă de bani. Așadar, o să aveți noi perspective pe acest sector de viață, șansele de a obține un surplus financiar pot veni fie prin a mai face ceva pe lângă locul de muncă deja stabil, poate chiar dintr-o activitate ce vă face plăcere.

Aici putem vorbi de a preda, de a face meditații, de a traduce anumite lucrări, de a colabora poate cu persoane din străinătate, poate faceți un favor unei persoane ce este la distanță și primiți un surplus financiar.

După 23 Septembrie, Soarele intră și el în casa banilor și amplifică acele dorințe de a vă spori veniturile, posibil poate cu această dată să intre în cont tot ceea ce ați pus în practică încă de pe 14 septembrie.

Pe 18-19 septembrie Saturn, guvernatorul înțelepciunii, al maturizării, revine la mers direct, în semnul Capricorn, după aproximativ cinci luni în care a stat în această mișcare de retrogradare.

Acesta vă va învăța să vă detașați de cei din jur, aici și ne referim chiar și față de copii, întrucât aveți tendința de a prelua prea multe responsabilități, de a pune totul la suflet și, de fapt, Saturn în ultima perioadă v-a atenționat că v-ați neglijat, iar sănătatea voastră are de suferit dacă nu vă centrați pe propria persoană.

Dacă sunteți singuri, după 18 septembrie șansele de a intra într-o relație sunt de peste 90%, această persoană poate să apară în situații tipice, fie prin intermediul prietenilor, fie poate la o petrecere, într-o deplasare, într-un context oficial.

Veți face o impresie bună, veți fi la înălțimea așteptărilor, mai mult decât atât, vă veți simți în formă și veți avea o toamnă foarte romantică.

Legat de investițiile mari, Jupiter, chiar dacă se află în casa rezervată acestui domeniu, în cuadraturile pe care le formează atât cu Neptun, cât și cu Soarele vostru, există posibilitatea de a întâmpina tot felul de probleme.

Acestea pot fi de ordin birocratic sau de ordin financiar, ce nu vă pot conduce în luna septembrie la achiziționarea unui bun, poate nici chiar la vânzarea unui bun, însă din luna octombrie totul vedem să revină la normal.

Legată de relația cu rudele, în continuare se observă nemulțumire, stare de tensiune, de agitație și ceartă, revoltă, întrucât vă dați seama că sunteți folosiți și Universul cere constant, zi de zi de la voi, să deveniți mai autoritari, să vă faceți singuri dreptate.

Dacă nu, vă va exclude din acele situații de ordin medical, vă veți confrunta cu tot felul de stări atipice, posibil chiar nici diagnosticul să nu fie bine pus din punct de vedere medical, tocmai pentru că aceste probleme pot să apară pe sistem nervos.

Cel mai probabil ficatul, pancreasul și colonul sunt organele afectate de aceste stări de nemulțumire, de furie față de voi și totodată față de cei din jur.

Pe segmentul social, semnul Fecioară este foarte bine aspectat, acești nativi sunt mai vocali ca niciodată, au idei mărețe, dar acestea trebuie puse în practică prin muncă proprie.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Fecioară, în luna septembrie 2019, este de a fi mai detașați de cei din jur și de a lupta cu propriile frici interioare: frică de singurătate, frica de abandon, frica de a avea probleme de sănătate, frica de a avea lipsuri financiare.

De fapt, toate acestea sunt fie moștenite de la familie, încă din copilărie, fie sunt moșteniri karmice și tocmai de aceea acest context astral vă ajută să vă reinventați.

Zile favorabile pentru nativii Fecioară

  • 1 Septembrie, 7 Septembrie, 12 Septembrie – zile favorabile pentru relaționare, vânzări, achiziții
  • 22 Septembrie, 28 Septembrie, 29 Septembrie – zile favorabile pentru investigații medicale

Zile nefavorabile pentru nativii Fecioară

  • 9 Septembrie, 11 Septembrie, 19 Septembrie, 27 Septembrie – zile nefavorabile pentru a călători
  • 5 Septembrie, 9 Septembrie, 17 Septembrie – zile nefavorabile pentru a avea discuții cu partenerul legate de bani

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!