Horoscop luna Septembrie 2019 Berbec: vești bune și mult randament luna are

Horoscop luna Septembrie 2019 Berbec: prima lună a toamnei pentru nativii Berbec aduce în intervalul 1-14 septembrie focusarea pe muncă, pe modul în care vă raportați la

activitatea prestată, cel mai probabil mulți nativi vor lua în calcul ideea de a-și schimba jobul. Dacă sunteți de relativ puțin timp în activitatea profesională, se pare că aceste două săptămâni vă vor ajuta să vă mobilizați, să intrați în sâmburii problemelor și să dați randament maxim.

Marte, guvernatorul vostru, în data de 1 august, când se ridică astrograma momentului, este suprapus peste Soarele în tranzit, în semnul Fecioară, și de aceea vedem ca în această lună să fiți înclinați, să munciți mai mult decât o faceți în mod obișnuit.

Loading...

Aceste elemente vor conduce, de asemenea, la dispariția acelor probleme de ordin financiar, care este posibil să fi apărut după 12 septembrie/12 august 2019. Un alt element important al acestei luni este revenirea lui Saturn la mers direct, pe data de 18 septembrie, în semnul Capricorn, segment rezervat carierei.

Saturn va fi de pe 18 și până pe 25 septembrie în opoziție la grad fix cu Nodul Nord, așadar pe tot ce implică profesie/ activitate prestată din plăcere, o pasiune, un hobby. Nativii Berbec pot să se reinventeze, găsesc și pârghiile necesare prin care pot să iasă la suprafață, au mai mult curaj de a se afirma, de a cere drepturile pe care le consideră că le merită.

Soarele din 23 septembrie intră în casa căsătoriei, iar atenția voastră va fi îndreptată mai mult pe partea aceasta relațională, cu toate că din 14 septembrie în acest segment astral este Venus, planeta dragostei, așa că aveți parte de un surplus energetic pe elementul comunicării.

Sentimental, sunteți apreciați de parteneri, vi se fac complimente, vă puteți îndrăgosti în situații total tipice, care pot să fie generate poate chiar de locul de muncă; este posibil alături de partenerul vostru să începeți o activitate profesională care să vă fie de folos chiar în următorii cel puțin șapte nouă ani.

În 28 septembrie sunteți vedetele acestui interval, întrucât are loc faza de Lună plină pe axa voastră. Veți avea un moment în care vă veți conecta cu astralul, vreți să știți ce să cereți poate de la voi atât pe direcția profesională, carieră, investiții, cât și pe partea sentimentală. 

Dacă sunt unele nemulțumiri legate de modul în care sunt tratați de către rude, de felul în care merge un proiect lansat de voi poate de la începutul anului (aici vorbim poate de o casă de o afacere, de o investiție amplă), atunci după 18 septembrie veți pune piciorul în prag și veți face astfel încât să se rezolve lucrurile mai bine.

Este posibil să schimbați o echipă, să schimbați abordarea, prețul, de ce nu, sunt niște măsuri luate în situații de criză dar care vă avantajează, o investiție amplă.

După 18 septembrie veți pune piciorul în prag și veți face astfel încât să se rezolve lucrurile mai bine, poate să schimbați o echipă, să schimbați abordarea, schimbați prețul, de ce nu, sunt niște măsuri luate în situații de criză, dar care vă avantajează și vă ajută ca până undeva în jur de 3 decembrie 2019 să finalizați tot ceea ce voi vă propuneți.

Această luna septembrie se remarcă pentru nativii Berbec tocmai prin faptul că apar noi oportunități financiare, cel mai probabil între 14-18 septembrie, și noi relații sentimentale sau un restart apare pe partea sentimentală, undeva între 23-28 septembrie.

Așadar, este o lună cu de toate, este energică, beneficiați de multă creativitate și de susținerea celor din jur. Totul depinde de voi, dacă vă și motivați.

Pe partea de sănătate, nativii Berbec în luna septembrie pot să se confrunte cu unele stări atipice, generate de probleme neuronale sau de faptul că în ultima perioadă ați simțit unele stări atipice, dar nu le-ați dat curs, nu ați făcut investigații, toate acestea sunt puse la cale de Lilith. 

Rând pe rând planetele din semnul Fecioară au fost luate la întrebări și de aceea această lună este bună pentru a merge la doctor, pentru a căuta de sănătatea voastră, pentru a începe un regim de viață mai sănătos.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL în luna septembrie pentru nativii Berbec este de a asculta mai mult de instinct, de a fi disciplinați, de a spune ceea ce simt celor din jur și de a rupe relațiile, chiar și cele de familie, care nu vă avantajează, care vă obosesc, vă stresează.

Zile favorabile Berbec

  • 14 Septembrie, 19 Septembrie – zile favorabile pentru semnare de contracte
  • 23 Septembrie, 30 Septembrie – zile favorabile pentru a ieși la întâlniri, a cere pe cineva în căsătorie, a semna un contract

Zile nefavorabile Berbec

  • 9 Septembrie, 12 Septembrie și 27 Septembrie – zile nefavorabile pentru a investi
  • 1 Septembrie, 28 Septembrie – zile nefavorabile pentru a face intervenții chirurgicale

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.