Horoscop luna Septembrie 2019 Berbec: vești bune și mult randament luna are

Horoscop luna Septembrie 2019 Berbec: prima lună a toamnei pentru nativii Berbec aduce în intervalul 1-14 septembrie focusarea pe muncă, pe modul în care vă raportați la

activitatea prestată, cel mai probabil mulți nativi vor lua în calcul ideea de a-și schimba jobul. Dacă sunteți de relativ puțin timp în activitatea profesională, se pare că aceste două săptămâni vă vor ajuta să vă mobilizați, să intrați în sâmburii problemelor și să dați randament maxim.

Marte, guvernatorul vostru, în data de 1 august, când se ridică astrograma momentului, este suprapus peste Soarele în tranzit, în semnul Fecioară, și de aceea vedem ca în această lună să fiți înclinați, să munciți mai mult decât o faceți în mod obișnuit.

Aceste elemente vor conduce, de asemenea, la dispariția acelor probleme de ordin financiar, care este posibil să fi apărut după 12 septembrie/12 august 2019. Un alt element important al acestei luni este revenirea lui Saturn la mers direct, pe data de 18 septembrie, în semnul Capricorn, segment rezervat carierei.

Saturn va fi de pe 18 și până pe 25 septembrie în opoziție la grad fix cu Nodul Nord, așadar pe tot ce implică profesie/ activitate prestată din plăcere, o pasiune, un hobby. Nativii Berbec pot să se reinventeze, găsesc și pârghiile necesare prin care pot să iasă la suprafață, au mai mult curaj de a se afirma, de a cere drepturile pe care le consideră că le merită.

Soarele din 23 septembrie intră în casa căsătoriei, iar atenția voastră va fi îndreptată mai mult pe partea aceasta relațională, cu toate că din 14 septembrie în acest segment astral este Venus, planeta dragostei, așa că aveți parte de un surplus energetic pe elementul comunicării.

Sentimental, sunteți apreciați de parteneri, vi se fac complimente, vă puteți îndrăgosti în situații total tipice, care pot să fie generate poate chiar de locul de muncă; este posibil alături de partenerul vostru să începeți o activitate profesională care să vă fie de folos chiar în următorii cel puțin șapte nouă ani.

În 28 septembrie sunteți vedetele acestui interval, întrucât are loc faza de Lună plină pe axa voastră. Veți avea un moment în care vă veți conecta cu astralul, vreți să știți ce să cereți poate de la voi atât pe direcția profesională, carieră, investiții, cât și pe partea sentimentală.

Dacă sunt unele nemulțumiri legate de modul în care sunt tratați de către rude, de felul în care merge un proiect lansat de voi poate de la începutul anului (aici vorbim poate de o casă de o afacere, de o investiție amplă), atunci după 18 septembrie veți pune piciorul în prag și veți face astfel încât să se rezolve lucrurile mai bine.

Este posibil să schimbați o echipă, să schimbați abordarea, prețul, de ce nu, sunt niște măsuri luate în situații de criză dar care vă avantajează, o investiție amplă.

După 18 septembrie veți pune piciorul în prag și veți face astfel încât să se rezolve lucrurile mai bine, poate să schimbați o echipă, să schimbați abordarea, schimbați prețul, de ce nu, sunt niște măsuri luate în situații de criză, dar care vă avantajează și vă ajută ca până undeva în jur de 3 decembrie 2019 să finalizați tot ceea ce voi vă propuneți.

Această luna septembrie se remarcă pentru nativii Berbec tocmai prin faptul că apar noi oportunități financiare, cel mai probabil între 14-18 septembrie, și noi relații sentimentale sau un restart apare pe partea sentimentală, undeva între 23-28 septembrie.

Așadar, este o lună cu de toate, este energică, beneficiați de multă creativitate și de susținerea celor din jur. Totul depinde de voi, dacă vă și motivați.

Pe partea de sănătate, nativii Berbec în luna septembrie pot să se confrunte cu unele stări atipice, generate de probleme neuronale sau de faptul că în ultima perioadă ați simțit unele stări atipice, dar nu le-ați dat curs, nu ați făcut investigații, toate acestea sunt puse la cale de Lilith.

Rând pe rând planetele din semnul Fecioară au fost luate la întrebări și de aceea această lună este bună pentru a merge la doctor, pentru a căuta de sănătatea voastră, pentru a începe un regim de viață mai sănătos.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL în luna septembrie pentru nativii Berbec este de a asculta mai mult de instinct, de a fi disciplinați, de a spune ceea ce simt celor din jur și de a rupe relațiile, chiar și cele de familie, care nu vă avantajează, care vă obosesc, vă stresează.

Zile favorabile Berbec

  • 14 Septembrie, 19 Septembrie – zile favorabile pentru semnare de contracte
  • 23 Septembrie, 30 Septembrie – zile favorabile pentru a ieși la întâlniri, a cere pe cineva în căsătorie, a semna un contract

Zile nefavorabile Berbec

  • 9 Septembrie, 12 Septembrie și 27 Septembrie – zile nefavorabile pentru a investi
  • 1 Septembrie, 28 Septembrie – zile nefavorabile pentru a face intervenții chirurgicale

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!