Horoscop luna Octombrie Scorpion 2020

Luna octombrie pentru nativii Scorpion inseamna analiza și migala

Stare Morală

Luna octombrie pentru nativii Scorpion înseamnă analiză și migală.

Un amalgam de informații și de raționamente inundă mintea nativilor. Lucrează ca niște bănci de date gestionate de computere sofisticate.

Nativii au adunat informație, dar acum cel mai tare îi interesează să pătrundă în lucruri necunoscute. Misterul îi fascinează și încearcă să se intereseze de tot de ar putea să le deschidă calea către lucrurile ascunse.

Pe de altă parte sunt nativii Scorpion cărora la locul de muncă li se cere să îndeplinească o activitate destul de plictisitoare, dar care le poate deschide drumul către o poziție superioară. Încă li se ascunde acest lucru. De aceea, simt nevoia să scormonească pe undeva, să întrebe, să caute. Știu că există ceva abia atunci când va ieși la suprafață. Se va întâmpla această promovare.

Este mult prea multă rațiune în tot ce fac nativii Scorpion, în luna octombrie, și aceștia pierd din vedere o abilitate foarte importantă: intuiția.

Dragoste și Relații

Sunt foarte cantonați pe informație, pe exactitatea datelor, pe rezultate corecte și bine fundamentate, neglijând total ceea ce le spune inima. Și inima le spune că ar trebui să înceapă să simtă deopotrivă.

Din romantism, din nevoia de a iubi, de a iubi necondiționat, această deschidere către oameni, le poate deschide nativilor un simț aparte numai bun de pus alături de raționamentele complicate. Nu pentru a le contrazice, ci pentru a le completa.

Este nevoie de anumite abilități care sunt forțate acum să iasă la suprafață.

Astrologul zodiacool.ro poate afirma că luna octombrie este o perioadă bună pentru a răscoli puțin acele locuri pe unde nu le-a trecut prin minte că s-ar putea ascunde ceva.

Nativii au de pus laolaltă rațiunea și intuiția și au șanse foarte mari să găsească ce caută. Ar fi bine să nu se lase antrenați în discuții multe și mărunte, în bârfe sau în informații inutile.

Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie un palier și ceva. Nativii au informații pe care le pot aduna într-o schemă logică. Dar lipsește ceva... Și inspirația le oferă exact acel ceva de care aveau nevoie pentru a vedea dincolo de cifre, de litere, de cuvinte, de imagini. A vedea dincolo de aparențele materiele.

Tot la începutul lunii octombrie se simte o îmbunătățire a vieții alături de prieteni sau în cadrul grupurilor la care nativul a aderat și în care nativul s-a integrat: cluburi, echipe sportive, partide politice, trupe artistice etc.

Dispar inconvenientele care au rănit poate într-un trecut nu foarte îndepărtat nativii.

Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul zodiacool.ro. Planeta Pluto reintră în mișcare directă. Ultima planetă care ținea în loc comunicarea și mișcarea intră în mers direct.

Nativii sunt din nou preocupați de informație, de mișcare, de tot felul de tranzacții, dar de data aceasta fără piedici, fără blocaje.

Încep nativii să primească răspunsuri la întrebările pe care le-au adresat și răspunsuri complete, nu frânturi care mai mult să îi descumpăneacă decât să îi ajute.

Le merge bine până când Mercur, zburdalnicul Mercur, intră în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie. Atunci încep să fie încurcate drumurile, mesajele vin trunchiate și așa mai departe.

Atenție sporită! acum nativii sunt avertizați de către astrologul zodiacool.ro că se poate trece peste perioadă fără daune importante. Mercur ne necăjește, nu lovește cu toată seriozitatea.

Noi începuturi în data de 16 octombrie.

Aceste începuturi se adresează în primul rând în relația cu Dumnezeu. Nativii au semnale că în viața lor a fost mult zbucium. S-a consumat energie uriașă. Au fost și bune, dar toate acestea au necesitat un efort important care a cam epuizat nativii, fapt pentru care se recomandă un pic de repaos, de meditație și de rugăciune.

Ajutorul Divinității este foarte important acum și dacă este cerut așa cum trebuie, vine nemijlocit.

Atunci când avem de făcut lucruri care riscă să depășească puterea noastră este bine să ne facem datoria și acolo unde suntem depășiți, să rugăm forțele cerești să ne ajute mai departe.

În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și nativii primesc o gură de aer.

În primul rând, Soarele intră în zodia lor și le aduce energie suplimentară. Dar nu trebuie consumată nici aceasta în exces.

Le mai aduce Soarele un fermec pesonal, deoarece acea energie transpare și nativii devin irezistibili.

Mai este ceva: vin vești foarte, dar foarte bune de la prieteni sau de la anumite grupuri din care nativul face parte.

Bani și Carieră

Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Se pun bazele unei relații foarte importante din punct de vedere economic.

Astrologul zodiacool.ro poate considera perfectarea unui contract important.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!