Horoscop luna Octombrie Rac 2020

In luna octombrie, nativii Rac sunt surprinsi de cat de bine le merge

Stare Morală

Pentru nativii Rac, luna octombrie este o perioadă în care încep să-și reia relațiile care au suferit niște recalibrări importante.

Au fost date peste cap toate parteneriatele și au fost re-evaluate contractele în care nativii erau implicați.

Dragoste și Relații

Ceva mai delicată a fost și relația personală cu partenerul de viață. Aceasta a suferit un cutremur important. Avantajul este reprezentat de ceea ce a rămas după aceste transformări: o relație solidă și adevărată.

Unii dintre nativii Rac au avut de recapitulat o serie de atitudini și de acțiuni întreprinse vis-a-vis de semenii cu care au avut relații de parteneriat sau de colaborare.

Concluziile la care ajung, sau mai bine zis la care au ajuns, sunt în măsură să le deschidă noi oportunități de colaborare. Nativii vor folosi aceste oportunități începând cu luna octombrie.

Acel domeniu care a suscitat multe neplăceri nativilor Rac, își reia mersul înainte. Nu mai stagnează. Nu mai vin plăți.

Este vorba, în special, de domeniul relațiilor și al parteneriatelor. Această schimbare a sensului de mers face ca nativii să fie puțin dezorientați.

Nativii pot simți o stare de îngrijorare în legătură cu noi contracte sau parteneriate.

Bani și Carieră

Nativii care au propria lor afacere sunt preocupați de noi contracte. Fie că acestea întârzie să fie semnate, fie că au apărut și sunt în vigoare, este nevoie de activitate în plus, organizare, orare stricte.

Unii dintre nativi caută un job. Acum au toate șansele să se angajeze. Totuși, acest lucru le produce o stare de încordare.

Acest domeniu este și acela al căsătoriei – cel mai important parteneriat al vieții.

Ce fac nativii Rac? După o perioadă în care au avut numai și numai probleme, mersul înainte începe cu un pic de șoc.

Pentru unii, relația reîncepe cu bine, cu experiențe acumulate care nu fac altceva decât să le întărească legătura. Pentru alții, unde lucrurile scârțâiau, mersul înainte înseamnă separarea. Fiecare merge pe drumul său. Și e mai bine așa.

Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie un maxim, o împlinire profesională. Nativii au energie din plin.

Cei de acasă sunt aceia care îi încurajează sau le dau pur și simplu soluții. Sfaturile primite îi pot ghida spre o poziție socială corespunzătoare, mai lină, mai facilă.

În această zi, nativii sunt față în față cu succesul pe plan social și familial. Ambele planuri trebuie echilibrate.

Pe data de 2 octombrie, Venus intră pe domeniul comunicării. Nativii Rac au toate șansele să primească și să transmită numai vești bune.

Nativii sunt deschiși către ceilalți și sunt dispuși la mișcare. Nativii își rezolvă cu succes toate drumurile pe care le au de făcut.

Sfatul astrologului zodiacool.ro este să rezolve aceste deplasări până la jumătatea lunii, atunci când Mercur intră în mers retrograd și deplasările devin mici aventuri.

Data de 4 octombrie este data mult promisă. Planeta Pluto reintră în mișcare directă. Ultima planetă care mai ținea în loc relațiile, parteneriatele, contractele, își reia mersul direct.

Nativii, ținând cont și de deschiderea către comunicare pe care o au până la jumătatea lunii, încep să își reintre în drepturi. Se armonizează cu cei din jur. Nu se mai pune problema de competiție, ci de colaborare. Relațiile sunt de tip ”win-win (câștig-câștig)”. Cine reușește, are parte de câștig net.

Pe data de 14 octombrie, zburdalnicul Mercur intră în mișcare retrogradă și le dă nativilor Rac comunicarea peste cap. Au timp să astupe lipsurile până atunci. Ar trebui să acorde o atenție sporită felului în care comunică cu persoana iubită pentru a menține starea bunăa relației de suflet.

Relația cu copiii le solicită nativilor timp pentru plimbări, discuții. De asemenea, au nevoie de răbdare pentru a face față exigențelor acestora.

Se anunță noi începuturi pe data de 16 octombrie. Acestea descarcă o forță importantă peste capacitatea de evoluție a nativului. Pot fi vorba de începuturi în relația parentală sau în locurile în care nativii se simt protejat.

Nativii au idealuri înalte. Au adunat informații, au muncit, iar acum doresc să vadă că nu a fost totul degeaba. Cineva le va oferi o mână de ajutor și vor crea ceva valoros.

În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și nativul devine extrem de creativ. Pe lângă informație, mai are și pasiune și toate șansele să se apropie cât mai mult de idealul pe care și l-a propus.

Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Nativii sunt creativi și produc ceva cu totul deosebit. Cui se adresează creațiile?

Luna Plină semnalează că tot ceea ce îl pasionează pe nativul Rac, are un rezultat și o țintă.
Chiar și o activitate pasionantă are alt farmec practicată în grup.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!