Horoscop luna Octombrie Gemeni 2020

In luna octombrie, nativii Gemeni se apropie de familie si de prieteni

Stare Morală

Ce se dorește de la nativii zodiei Gemeni în luna octombrie?

În primul rând, este esesțială identificare acelor calități, abilități, talente care au stat până acum ascunse. Acestea sunt acum în situația de a germina și de a ieși la suprafață.

Ele trebuie să fie lăsate să iasă sau stimulate.

Cam acesta este climatul în care nativii funcționează. Este destul de dificil pentru că acesta poate face lucrurile ascunse și mai greu de identificat.

Astrologul zodiacool.ro se bazează pe deschiderea mentală pe care o au nativii gemeni în general și este sigur că mare parte se vor descurca.

Ar fi păcat ca după crizele majore prin care au trecut nativii în ultima perioadă (destul de lungă) să nu se aleagă cu nimic. Poate cel mai benefic lucru este descoperirea de noi abilități.

Din păcate, o parte dintre nativi nu reușesc să depășească limitele experienței și mai devreme sau mai târziu vor repeta lecțiile.

O altă parte dintre nativi au de experimentat intrarea în domeniul ocult. Simt nevoia să caute dincolo de aparențele materiale. Și acum este un moment propice pentru aceasta. Este totuși de preferat ca aceste căutări să fie făcute sub îndrumarea unor persoane avizate și experimentate.

Fiind un domeniu necunoscut și dificil de explorat, sunt capcane care pot fi evitate. Domeniul ocult poate să însemne pentru unii dintre nativi o viitoare profesie.

Dar dacă tot a venit vorba de profesie, este posibil să se descopere în sfârșit ceva care nativilor le-a fost ascuns la locul de muncă și care le-a facilitat descoperirea unor noi abilități, în urma crizelor provocate.

Din păcate, sunt nativi ai zodiei Gemeni care au pierdut pe cineva apropiat și s-au trezit în fața unei moșteniri cu care sunt în măsură să-și schimbe statutul social. Fie deschid o afacere, fie continuă afacerea moștenită. În orice caz, le este benefic.

Dragoste și Carieră

Trebuie să accentuăm faptul că luna octombrie este luna iubirii și pasiunii pentru nativii Gemeni.

Au o relație bună cu copiii, sunt plini de căldură și de generozitate față de cei pe care îi iubesc.

Pentru artiști este o lună în care creativitatea funcționează la cote înalte.

Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie un maxim, o împlinire. Nativii Gemeni au optat pentru un grup de prieteni, un club, un partid, o echipă artistică sau sportivă. Au cochetat cu acest grup de ceva vreme și acum, la momentul de Lună Plină, fie a fost acceptat, fie a început activitatea.

Tot la începutul lunii octombrie se simte o îmbunătățire a vieții alături de părinți.

Diferențele de generații dispar și relația devine armonioasă.

Nativii care nu locuiesc împreună cu părinții simt nevoia să le fie alături și fac o vizită care se dovedește a fi exact ceea ce aveau nevoie. O altă parte a nativilor simt nevoia să își înfrumuțeseze căminul.

Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul zodiacool.ro în care planeta Pluto reintră în mișcare directă.
Ultima planetă care ținea în loc intrarea pe domeniul ocult este din nou în mișcare directă.

Bani și Carieră

Este un semnal că transformările radicale care au marcat în mod dramatic viața nativilor Gemeni în ultima perioadă incepe să se desfășoare spre înainte. Nu mai stă în loc.

Dacă a fost vorba de o moștenire, acum promisiunea devine certitudine. Dacă a fost vorba despre o atracție către științele oculte, acum nativii simt că încep să aprofundeze cunoașterea. Și acele abilități de care am vorbit câteva paragrafe mai sus, se concretizează.

Mercur, zburdalnicul Mercur, intră în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie și nativilor Gemeni le dă mai mult de lucru. Treburi simple, dar migăloase, sunt făcute din nou și din nou pentru că nativul omite ceva, face greșeli minore, dau dau peste cap întregul raționament, uită undeva o piesă ș.a.

Cea mai dificilă de gestionat este relația cu angajații, în cazul acelor nativi care sunt deținătorii unor afaceri. În zona angajaților apar unele neînțelegeri, revendicări care au fost odată exprimate, dar nu se luaseră măsuri, iar acum vin din urmă.

Este o perioadă destul de tensionată și nativii au nevoie de toată creativitatea pentru a rezolva ceva ce nu este la vedere.

Noi începuturi în data de 16 octombrie și aceste începuturi se adresează, scrict problemelor profesionale. Nativii au un ideal pentru care se zbat între prieteni și propriile lor pasiuni. Fac apel la toate calitățile lor, dar și la acelea pe care până acum nu și le-au scos la suprafată. Toate aceste provocări, mai devreme sau mai târziu, conduc către realizarea acelui ideal. Cu condiția să nu se lase doborâți de greutăți ci, dimpotrivă, să le transforme în oportunități.

Pe data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și disputele cu angajații sau cu colaboratorii se mai estompează. Totuși, ele rămân undeva ascunse și pot să se reactiveze oricând. Există posibilitatea unui schimb de cuvinte ceva mai apăsat decât este cazul în jurul datei de 25 octombrie.

Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Dar pentru nativii Gemeni este un moment al autoevaluării și al introspecției declanșat de problemele, conflicte întâlnite de-a lungul ultimelor săptămâni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!